Интернет реклама УБС

20.04.16

Зробимо Україну чистою разом

19 квітня  у приміщенні Київської обласної державної адміністрації  відбулася перед стартова прес-конференція про підготовку до щорічної Всеукраїнської екологічної акції "Зробимо Україну чистою разом !"
На конференцію було запрошено компанії партнерів та зіркових волонтерів  соціально-екологічної акції : Максим Мельничук- голова  Київської  обласнов державної адмiнiстрацii ;
Оксана Тюпа -iнiцiатор Всеукраїнської еколоriчнoї акцiї  «Зробимо  Україну чистою разом!», нацiональний координатор no роботi з партнерами «Let's do it, Ukraine!» (LDU); Любов Мартинова директор департаменту маркетингу компанiЇ «ЕpгоПак» ; Володимир Гончаров заступник генерального директора ТОВ «Епiцентр К»; Ольга Ратушна представник маркетингу Нацiональної служби доставки  «Ін тайм"; Женя Галич-лiдер музичного гурту О.Тorvald ; Ейра -українська спiвачка; Татяна Хмельницька -ведуча телеканалу «112 Украiна» - зіркові амбасадори акцii "Зробимо украну чистою разом!»
Також партнерами заходу є корпорація"Біосфера";ПАТ "Фармак"; компанія PepsiCo в Україні, ТМ "Мелочи жизни"; бренд Timberland; ряд інформаційних партнерів.
Громадська організація "Lets do it Ukraine " - ініціатор та головний організатор акції "Зробимо Україну чистою разом!", яка є частиною всесвітнього руху "Let's do it! World", що об'єднує понад 14 мільйонів людей в 112 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибиранні у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.
Проект об'єднає десятки міст в Україні , до 700000 людей , до 5000 локації.  
Бізнес компанії, громадські організації, творчі особистості, державні структури об'єдналися цією акцією у своєрідне еко-ком'юніті.
Особливістю  проекту є те, що він об'єднує усі регіони країни, кожен район міста, кожен парк тощо. Метою є перевиховати українців адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять. 
У час війни  дуже важливо, щоб країну об'єднувало щось позитивне, те, що робить Україну чистішою, а значить кращою.
Завдяки таким проектам екологічні акції можливо стануть відбуватися частіше. 
"Уявіть, що це дасть нам можливість жити у сучасній чистій країні ",- наголосила співачка Ейра. 
Також до LDU приєдналися телеканал 112 Україна та 5 канал. Телеведуча Тетяна Хмельницька каже, що команда каналу не тільки словом, але й ділом буде досягати осучаснення країни.
Ця акція є однією з програм  за стратегією "2020" зробити країну кращою президента Петра Порошенко.
До речі, паралельно з Всеукраїнською, акція пройде в Хорватії, Литві та Латвії, що може свідчити про те, що ми все ближче до Європи.
Всеукраїнська соціально-екологічна акція пройде 23 квітня під патронатом Марини Порошенко. Щоб приєднатися до акції, треба заповнити форму реєстрації на сайті letsdoitukraine.org , обрати найближчу локацію та взяти необхідний інвентар.
Ігашова Софія

Немає коментарів:

Дописати коментар