Интернет реклама УБС

04.02.17

Концерт НЕНСІ в Києві відбудеться 25 лютого 2017 р, 19.00.

Вони вже десятки років радують своїх шанувальників запам'ятовуються мелодіями і текстами - їх популярність давно вийшла за рамки конкретних держав. Зустрічайте, 25 лютого 2017 року Міжнародному центрі культури і мистецтв в Києві відбудеться концерт легендарного гурту НЕНСІ! Початок концерту о 19:00, не пропустіть це незабутнє шоу! Квитки вже у продажу!

Культова група 90-х
З'явився більш 20 років тому музичний колектив під оригінальною назвою «НЕНСІ» не відразу завоював популярність. Цей проект Анатолія Бондаренка прагнув до свого звучання, використовуючи у творчості елементи поп-музики, року, авторської пісні та шансону, незмінно отримуючи на виході якісні композиції.

Сьогодні репертуар НЕНСІ налічує більше двохсот пісень і десятків альбомів, а колектив і окремо його учасники ставали лауреатами різноманітних премій і номінацій. Їх аудиторія, різна за віком і соціальним статусом, з радістю підспівує їх відомі хіти:

«Дым сигарет с ментолом»;
«Отель»;
«Девушка мечты»;
«Черный Кадиллак» і багато інших.
Яскраве шоу чекає вас
Кожен виступ НЕНСІ - це продумана програма з проникливими і яскравими голосами солістів, яскравим шоу і потужним зарядом емоцій. Що панує в залі атмосфера музичного свята захопить слухача і утримає до самого кінця, коли безперервні оплески не дадуть музикантам спокійно піти за лаштунки. Тепер музичний колектив вирішив влаштувати всеукраїнський тур під назвою «Повернення легенди».

Приходьте 25 лютого 2017 року Міжнародний центр культури і мистецтв в Україні і насолоджуйтеся вже улюбленими хітами і новими піснями групи НЕНСІ!

Владислав Пєсков

Немає коментарів:

Дописати коментар