Интернет реклама УБС

08.02.17

Главою Національної поліції призначений Сергій Князев

Кабінет міністрів схвалив призначення на посаду глави Нацполіціі начальника карного розшуку Сергія Князєва. 

Сергій Князєв - глава Департаменту карного розшуку Нацполіціі України, 45 років.

Представник "старої школи" Сергій Князєв служить в органах внутрішніх справ понад 20 років. З 1992 р Князєв очолював ряд обласних управлінь МВС та поліції в найскладніші часи. Наприклад, в 2014 році був призначений на Донеччину, в 2015 р керував правоохоронцями в Закарпатті, в 2016 р - в Рівненській області. На сьогодні Князєв очолює Департамент карного розшуку Нацполіціі України.

Сергій Князєв - генерал поліції третього рангу, народився в 1971 р, йому 45 років. 24 роки Князєв пропрацював у карному розшуку. Почав свою кар'єру в органах внутрішніх справ в 1992 р з посади міліціонера відділу охорони в Білій Церкві. У 1995 р перейшов на службу в кримінальний блок і до 2008 р пройшов кар'єрний шлях від оперуповноваженого до начальника кримінальної міліції Білоцерківського міського відділу міліції. З 2008 р Князєв керував міліцією Київської області. Восени 2014 р тобто з початком збройного протистояння на Донбасі, Князєв був призначений наказом Авакова на посаду т. в.о. заступника начальника Головного управління МВС України в Донецькій області - начальника кримінальної міліції. Цю посаду Князєв займав до літа 2015 Тоді ж був нагороджений "За особисту мужність і героїзм, проявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі" орденом Данила Галицького. У липні 2015 був призначений главою ГУ МВС в Закарпатській обл. Ця область дісталася Князеву після збройного конфлікту в Мукачево 11 липня 2015 року, коли "застосувавши гранатомети, бандити знищили два міліцейських авто, поранили чотирьох цивільних осіб і трьох співробітників міліції". 4 квітня 2016 р Князєв, якому, на думку МВС, вдалося навести порядок на Закарпатті, був призначений боротися з "бурштиновою мафією" в Рівненській обл. На посаду глави Нацполіціі в Рівному Князєва також привів скандал в цій області - його попередника запідозрили в "кришуванні" нелегальних видобувачів бурштину. Але в Рівне Князєв не затримався і вже в листопаді був призначений главою Департаменту карного розшуку Нацполіціі України.

Втім, незалежно від того, чи залишиться Князєв керувати карним розшуком країни або очолить всю поліцію, роботи у нього буде більш ніж достатньо. В одному з інтерв'ю Князєв заявив, що "кількість злочинів, які були зареєстровані в минулому році, зросла. І в 2017 р легше не буде". При цьому, за його словами, зменшилася кількість убивств: "В 2016 р скоєно 1655 вбивств, це на 250 вбивств менше, ніж в 2015-му. З них розкрито 1428. Але збільшилася кількість вбивств, скоєних з використанням вогнепальної зброї і вибухівки. так, було скоєно 286 вбивств з використанням вогнепальної зброї (на 30 вбивств більше, ніж в 2015 р) і 41 вбивство, в якому скористалися вибухівкою (в 2015 їх було 31) ". "Всього в 2016 р розкрито 154,7 тис. злочинів. Це менше, ніж у попередньому. На жаль, до осені рівень розкриття злочинів був вкрай низьким. Потім ситуація стала вирівнюватися. Закінчилася переатестація, багато областей" встають з колін ", почався процес відновлення втраченого ", - додав Князєв.

Князєв, згідно з декларацією, володіє квартирою 74,9 кв. м в Броварах, двома земельними ділянками в Київській і Житомирській областях по 1000 кв. м кожен. Їздить на Honda Accord 2008 року в. і живе на зарплату, яка за 2015 р склала 67 184 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар