Интернет реклама УБС

08.02.17

Благодійна організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» підтримує талановитих дітей

Благодійна організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» підтримує талановитих дітей, адже підтримка дітей - це благородна та відповідальна місія, дотримуючись якої ми прагнемо виховати висококультурне майбутнє покоління. Тому декілька місяців по тому благодійна організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» запросила юні таланти до участі у виставці дитячих малюнків, яка мала на меті привернути увагу дорослих до творчого розвитку й унікальності кожної дитини.
Організатори не обмежували дітей ні у виборі тематики, а ні в техніці виконання малюнків, а ні в кількості надісланих на виставку малюнків. А навпаки відкривали можливість дітям реалізувати свій творчий дар та представити дитячий талант усій Україні та світу.
Протягом трьох місяців на адресу Благодійної організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» надходили авторські малюнки дітей з усіх регіонів України віком від 5-ти
до 18-ти років (включно). І як обіцяли організатори найкращі з них, а їх близько семидесяти дитячих художніх шедеврів були представлені широкому загалу та демонструвались в онлайн-виставці і у виставковій експозиції в Київському Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі у грудні 2016 року.
А з кінця січня 2017 року за сприяння й підтримки директора Інституту релігійних наук отця Войчеха виставкова експозиція представлена в приміщенні Інституту релігійних наук.
Водночас з дитячими малюнками в виставковій експозиції представлені творчі роботи молодої талановитої дівчини – Валентини Пересади. Її творчі наробки, власноруч вишиті картини, сорочки, вироби створюють позитивний настрій та дарують почуття душевної теплоти. А власне життя Валентини є прикладом успішної самореалізації, сили духу, доброти, наполегливості та непідкори примхам долі.
Це перший спільний захід Благодійної організації «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» з Інститутом релігійних наук, який водночас є початком співпраці двох інституцій.
Окрім того маючи нагоду Благодійна організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» висловлює свою шану і подяку за розуміння, підтримку та допомогу отцю Войчеху, директору Інституту релігійних наук за сприяння у втіленні частинки мрій дітей та можливості подарувати їм тепло наших сердець, віру і надію на краще.
Благодійна організація «Міжнародний Благодійний Фонд імені Святого Андрія» має надію, що і надалі ми зможемо консолідувати зусилля зі спільної діяльності для розбудови громадянського суспільства і сталого розвитку України.
А всіх не байдужих та бажаючих запрошуємо відвідати виставкову експозицію дитячих малюнків, яка проходитиме протягом лютого 2017 року за адресою: м.Київ, вул.Якіра, 13, 2 поверх (метро Лук'янівська).

Приєднуйтесь до незабутньої атмосфери творчості!

Немає коментарів:

Дописати коментар