Интернет реклама УБС

18.02.17

В УКРАЇНІ СТАРТУЄ ФЕСТИВАЛЬ ФАНТАСТИЧНОГО КІНО

Любителі фільмів Стенлі Кубрика і Рідлі Скотта, можуть радіти - з 17 лютого в Україні стартують покази найбільшого міжнародного фестивалю фантастичного короткого метра "BEST SCI FI".
Крім України фестиваль відбудеться в таких країнах, як Польща, Литва, Іспанія, Швейцарія, Мексика, Білорусь, Казахстан, Молдова, Росія, Уругвай, Ефіопія, Південна Африка та ін. Божевільні пригоди в часі, далекі космічні подорожі, зустріч з позаземними цивілізаціями, штучний інтелект і майбутнє віртуальної реальності - все це і багато іншого чекає на відвідувачів фестивалю.
Локації Міжнародного фестивалю фантастичного кіно BEST SCI FI в Україні
Перелік локацій оновлюється.
Де в Україні можна подивитись найкращі короткометражні фантастичні фільми світу фестивалю BEST SCI FI? Бо цих фільмів немає у мережі Інтернет!
Київ: 23 лютого 0 20.00 у Freud House та з 23 лютого у кінотеатрі ЖовтеньКінопанорамаПланета КіноСінема СітіКиїв,Мультиплекс у ТРЦ Лавіна, Мультиплекс у ТРЦ Скаймол, Мультиплекс у ТРЦ Проспект, ЛіраДніпро (Ленінград)ім. ШевченкоФакелСтарт.
Одеса: 17 лютого о 19.00 у коворкінгу Термінал 42 21 лютого о 19.00 у More Music Club та з 23 лютого у кінотеатріПланета Кіно у City Center Таїрова, Планета Кіно у City Center Котовський.

Владислав Пєсков

Немає коментарів:

Дописати коментар