Интернет реклама УБС

19.02.17

Цирк на воді з виставою «Вода та Вогонь»













Вогонь поєднався з водою.
Цирк залишився без манежу. Саме так, у цирку замість звичного манежу з’явилося справжнісіньке озеро. Але не варто хвилюватися, бо на гастролі приїхав цирк на воді з новою виставою «Вода та Вогонь». Ця вистава створена в Україні у 2016 році і вже набула слави програми Міжнародного рівня. 
Ця програма підкорила серця багатьох тисяч глядачів інших міст України, на неї глядачі приходять не один раз, аби насолодитися грою фонтанів, помилуватися яскравим 3D шоу та взаємодією трьох  стихій –  повітря, води та вогню.
Незвичне озеро заповнено 170 кубами води, має фантастичні фонтани, які у висоту досягають близько 20 метрів. Саме вони роблять шоу  по справжньому казковим та чарівним. 
Тільки у цирку неможливе стає можливим, а недосяжне стає досягнутим, а магія залишається нерозгаданою. У виставі нам вдалося поєднати не тільки стихії води та вогню, а й стихію повітря. Бо без повітряних номерів цирк не є справжнім цирком. 
«Це яскраве видовище, яке урізноманітнить циркове життя. Подібних йому на Україні не має. Для підготовки цієї вистави ми не запрошували закордонних артистів і всі реквізити до програми виготовляли у нас – на Дніпровському заводі. Отож нова вистава Цирку на воді – цілком український продукт», – розповіла Людмила Шевченко, генеральний директор Національного цирку України. Створити таке грандіозне видовище на воді, яке сприймається як суцільне дійство, було завданням не із легких, зазначила Марина Новосьолова – директор нової програми. «Спочатку було дуже
важко працювати, коли частина сцени залита водою. Не всі тварини однаково на це реагували. Але спільна робота, зусилля людей, які перейнялися почуттям відповідальності, дали свої результати». Вода в басейні весь час підігрівається і фільтрується, щоб артисти могли спокійно занурюватися і працювати в ньому. Більше 150 спеціальних конструкцій створюють можливість функціонувати під час вистави фантастичним фонтанам, які у висоту досягають близько 20 метрів.
На глядачів чекають циркові майстри водного плавання, які у воді, неначе русалки продемонструють уміння синхронного виконання складних трюків.
У повітрі, пірати Карибського моря підкорюватимуть силу земного тяжіння, а допомагатимуть їм повітряні гімнастки, які вражатимуть Вас небезпечними трюками.
Тільки у нас ви зможете стати свідками народження нового трюку  у таємничому світі магії та ілюзії, який своїми коренями сягає до батьківщини Інків.
Не менш загадковим і містичним буде fire-шоу із приборканням вогню, яке зародилося у древній Індії.
Враження від циркового дійства підсилюють спецефекти та музичний супровід у виконанні вокалістів.
У воді та на суші будемо спостерігати за боротьбою алігатора з дресирувальником.
Крім рептилій у програмі: бурі ведмеді, рожеві пелікани, носухи, папуги- ара, мавпи, бордоські доги, голуби-павичі. 
Родзинкою програми будуть морські котики, які стануть найкращими улюбленцями програми. 
А якщо Вас цікавить питання, чи будуть клоуни, ми в один голос відповімо, що так! Всю програму супроводжуватиме клоунське тріо «Маріпосса», які веселитимуть від найменших до найстарших глядачів та заряджатимуть вас новим шквалом позитивних емоцій.
Обіцяємо Вам, що оригінальні виступи артистів з захоплюючими номерами подарують відчуття справжнього свята надовго. А веселі та запальні клоуни піднімуть настрій усій Вашій родині.
Не баріться з вибором чогось по справжньому святкового та феєричного, квитки на виставу цирку на воді «Вода та Вогонь» вже у продажу.
Програму створено за підтримки продюсерського центру «Цирк України» - генеральний директор Володимир Бугаєнко, ДП «Національний цирк України» - генеральний директор-художній керівник Людмила Шевченко та ДП «Державна циркова компанія України» - генеральний директор-художній керівник - Сергій Кабаков.
«Лазерне шоу»- артистка Євгенія Терехівська;
У останні роки при проведенні різних масових заходів великою популярністю користуються різні шоу-програми з лазерними спец ефектами. Такі шоу все частіше можна побачити на приватних і корпоративних святах, концертах, презентаціях. Це не дивно. Лазерне шоу це дуже яскраве і захоплююче подання, що наочно демонструє широкі можливості сучасних технологій. Без великого перебільшення можна сказати, що лазерні спецефекти створюють нову реальність.
Наші глядачі потраплять у магічний світ ілюзії та повністю занурюється в атмосферу веселощів.

«Акробати на роликах»- п/к Андрія Лапшова
Ви побачите елегантне виконання трюків від акробатів на роликах. Високий рівень виконавської майстерності, чудові зовнішні дані, променисті посмішки, море чарівності. Дивіться і дивуйтеся!
Атракціон «Ілюзія сучасності»-п/к Євгенія Новосьолова
Шанувальники екстриму стануть свідками шокуючого видовища від мага-чародія, володаря золотої медалі на Міжнародному фестивалі в Кореї – це здатний витримати не кожен!
Чи зможете Ви розгадати секрети сучасної магії від неперевершеного у своєму мистецтві ілюзіоніста?
Неповторними та унікальними  трюками програми буде проколювання асистенток металевими списами, спалювання мага на оригінальному реквізиті, а також неповторним цирковим трюком стане  містичне розділення людини навпіл.
А ще "Ілюзія" - це яскраве видовище з балетом, красивими костюмами, авторським реквізитом, димом і лазерною графікою. 
«Ілюзія сучасності» - це справжнє магічне шоу, яке підкорило увесь світ.
«Дресировані рептилії» - артисти Костянтин Крутько, Сергій Романов, Павло Сорокін
Дресировані тварини є справжніми артистами, яких не хвилює слава. Вони завжди готові порадувати не тільки дітей, а й дорослих змусити хоч ненадовго забути про проблеми і життєвої метушні.
Вони завжди виходять на арену в прекрасному настрої, і дійсно, щиро раді бачити піднесену публіку.
Більш того, демонстрація тварин це один з найдавніших циркових номерів.
«Повітряна гімнастка на полотнах»+ сітки- артисти Ксенія Лепьоткіна, Інна Нагасюк, Олена Макієвська
Це незвичайне поєднання танцю та акробатичних елементів, які подарують глядачам  відчуття абсолютного захвату.
Повітряна гімнастика  вимагає від виконавиць певної точності і концентрації. Тут обов`язково потрібно добре володіти власним тілом і не допускати ніяких помилок. Наші артистки дуже ризикують, аби подарувати всім присутнім у залі хороший настрій. 
«Вальс та голуби»- артистка Ксенія Ляхорська
Історія кохання вічна – такими відчуттями хочеться поділитися після перегляду номеру з глядачами.
Прекрасні білі голуби - павичі з ажурними хвостами виконають різноманітні  трюки під класичні звуки вальсу і на красивому реквізиті. Вони вражатимуть вас синхронними польотами та 
відданістю та любов’ю до своєї другої  половинки, а музичний, живий супровід викликає неймовірні емоції, після яких хочеться творити добро та побажати Всім мирного неба над головою.
В номері працює 6 пар пернатих.
Кохання та вірність ось головні складові   нового номеру.
«Дресировані собаки» - п/к артистки Марини Новосьолової
Циркова дресура, на перший погляд, може здатися захоплюючою та веселою грою між дресирувальником та  її підопічними. Саме так це і повинно виглядати з боку глядачів. Насправді у цьому веселому і чудовому номері за його легкістю й невимушеністю стоять багаторічні тренування  і велике бажання показати, на що справді здатні бордоські доги. 
Дорослі а, особливо, малеча отримає велике задоволення від перегляду цього номеру.
«Фаєр-шоу «Delonix»- артисти Костянтин Положай, Геннадій Бондаренко, Олена Гужова
У світі є небагато речей на яких можна сконцентрувати свою увагу на декілька годин, забути про сьогодення і полетіти мріями до вершин. Саме однією з таких стихій є вогонь, на нього можна дивитися безкінечно. У нашій програмі можна буде не тільки насолодитися вогняною стихією, але і бути приємно здивованим від шоу вогняних фієрій та видиху вогняного феєрверку.
Ігри з вогнем буквально заповнюють арену цирку магією і чарами.
«Екзотична група тварин» - п/к Юлії Кравченко
Відчути себе у полоні піратів, бути заручником екзотичних звірів саме ці відчуття пропонує пережити Юлія Кравченко.
Свої здібності глядачам демонструватимуть рожеві пелікани, які літатимуть під куполом цирку ніби справжні повітряні гімнасти. Дикобрази милуватимуть глядачів своїми гострими голками. Веселі макаки, підніматимуть піратській прапор, та переміщувати гармати аби переконати вас хто головний на цьому кораблі.
«Жонглери з кубами» -артисти Андрія Лапшова
На манежі артисти продемонструють складний жонгляж з величезними геометричними фігурами. Кожному з них треба мати неабияку унікальну майстерність з володіння не тільки власним  тілом, але і з жанру жонглювання, які межують з чудесами і що вражають навіть найдосвідченішу публіку.
«Гімнасти на трапеції» - артисти Олена та Андрій  Макієвські
Повітряні номери завжди захоплюють глядачів своєю яскравістю та небезпечністю виконанання. Саме під куполом цирку відбуваються справжні дива та розкривається вся краса виконання сміливих трюків та небезпечних обривів, які постійно межують з небезпекю для життя. У повітрі не можна щось приховати чи не виконати якийсь трюк аже з тобою поруч працює твій партнер твоя надійна опора. Тому у виконавиць даного номеру склався найкращий тандем виконання синхронних трюків, і це дало їм змогу отримати найвищі нагороди.
«Дресировані ведмеді» -п/к Ю. Дробота
Ведмеді в цирку - це в першу чергу артисти - розумні і умілі. Однак слід пам'ятати, що добродушний ведмедик, що ганяє по арені на велосипеді - це небезпечне хижа тварина. 
Денис Сухушин, як боцман, командувач незграбними матросами, продемонструє уміння перекидатися, на передніх або задніх лапах, як завгодно стояти і всякі інші цікаві штуки виробляти,  а ті - раді старатися. У нашій програмі клишоногі артисти виступлять в ролі справжніх приборкувачів дитячих і дорослих сердець, а також продемонструють неймовірні здібності, які не можуть не захоплювати.
«Повітряні гімнасти на ременях» - артисти Ксенія Лепьоткіна та Олександр Кабаков
Повітряні гімнасти на воді це справжні морські розбійники - ніякі не розбійники, а справжні  герої! Пірат уявляє себе в образі Джека Горобця, ширяючого на полотнах під куполом нашого цирку, та ще при цьому примудряється боротися на шпагах з чарівною дівчиною - капітаном палких сердець. Зриваючись у водну безодню і переможно вириваючись звідти знову летять до куполу. Це номер повітряних гімнастів найблагородніший та  атлетичний, бо  пірати відчувають себе володарями землі та води!
«Дресировані папуги» - п/к Юлії Кравченко
Ви зустрінетесь з неймовірно красивими папугами Ара, які нібито щойно прилетіли з мультфільму «Ріо». Цих папуг можна віднести  до артистів розмовного жанру, але чи знали ви, що вони можуть бути ще й акробатами. Ви здивовані, як можна робити акробатичні трюки без рук, а дуже просто за допомогою міцного дзьобу.  Яскраве забарвлення та небезпечні трюки від пернатих  стануть для вас справжнім захоплюючим святом.
«Акробатична четвірка» - п/к Сергія Романова, бронзові призери ІІІ-го Міжнародного циркового фестивалю «Золотий трюк Кобзова»
Акробатична група  продемонструє надскладні трюки, унікальну майстерність володіння тілом, що межує із чудесами і вражає навіть саму досвідченішу публіку.
«Дресирований морський котик» -п/к Максима Рогози
Родзинкою нашої програми стане  морський котик Тоні, талантами якого керує (а іноді здається, що і просто хвалиться) дресирувальник Максим Рогоза. Тоні неймовірно - легко, із запалом, наче жартома, робить все, що тільки не прийде в голову людині-напарнику. Важко назвати дресирувальника саме дресирувальником, так як з боку номер виглядає таким легким і невимушеним, як ніби просто двоє друзів вирішили пограти біля басейну. Тоні жонглює м'ячем, виловлює з басейну обручі, він навіть співає! Ми віримо що Тоні розчулить серця глядачів, які аплодуватимуть, поки долоні не стають рожевими. 

Усю програму глядачів розважатиме найкумедніше  тріо клоунів «Маріпоса», 
срібні призери Міжнародного циркового фестивалю «Golden Karl»
 та дует клоунів «SHMYAK» Олена і Сергій Шмакови
Ведучі вистави: Марина ХЛЄБНІКОВА, Максим ОЛЬШАНЕЦЬКИЙ, 
Вокал – Марина Хлєбнікова та Ірина Резницька
У програмі бере участь шоу-балет Національного цирку України
 під керівництвом  Владислава ГРУДИНІНА та «Водний шоу-балет» п/к Олена Арабей
Головний диригент Національного цирку України, Народний артист України, Марк РЕЗНИЦЬКИЙ, 
Режисер - постановник Марія РЕМНЬОВА,
Програму створено за підтримки  ТОВ «Продюсерський центр «Цирк України» - генеральний директор Володимир Бугаєнко;
ДП «Національний цирк України» - генеральний директор, народна артистка України, СРСР Людмила Шевченко;
ДП «Державна циркова компанія України» - генеральний директор-художній керівник- Сергій Кабаков.
ПРИМІТКА: з питань одержання інформації щодо плану вистав на інші місяці звертатися до головного адміністратора Національного цирку України Захаренко Олени Ігорівни за телефонами 044 486-38-68, моб 095 548 79 37.
Квитки коштують від 50 грн., дітям яким  виповнилось  4 роки вхід безкоштовно без надання вільного місця 
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ. КОРИСНІ КОНТАКТИ НЦУ:
Сайт НЦУ: www.ЦИРК.УКР , www.circus.kiev.ua,  Email national-cirkus@mail.ru, ncucirk@gmail.com -старший адміністратор  Національного цирку України Кобиляш Тетяна Іванівна, моб. 0660907691.
З питань контрамарок чи квитків  звертатися до головного адміністратора Національного цирку України Захаренко Олени Ігорівни за телефонами 044 486-38-68, моб. 095 548 79 37
З питань взаємної реклами, РR, розміщення реклами та промо-акцій в Національному цирку України звертатися до заступника генерального директора Національного цирку України Кія Олега Дмитровича за тел. 096 2448800 Email: KiyOleg@gmail.com
ІНШІ КОНТАКТИ НЦУ: приймальня  – 044 236-39-39,email: national-cirkus@ukr.net, відділ організації глядача- 044 4863868, квиткові каси- 044 4863927, колективні замовлення – 044 4861878, 0962448800, інформація/автовідповідач - 044 4863856.
РОЗКЛАД ВИСТАВ:
лютий, березень, квітень, травень
18.02.17р.-12:00, 16:00;
19.02.17р. -12:00, 16:00;
25.02.17р.-12:00, 16:00;
26.02.17р. -12:00, 16:00; 04.03.17р. -12:00, 16:00;
05.03.17р. -12:00, 16:00;
11.03.17р. -12:00, 16:00;
12.03.17р. -12:00, 16:00;
18.03.17р. -12:00, 16:00;
19.03.17р. -12:00, 16:00;
25.03.17р. -12:00, 16:00;
26.03.17р. -12:00, 16:00;
31.03.17р. -13:00, 18:00 01.04.17р.- 12:00, 16:00;
02.04.17р.- 12:00, 16:00;
08.04.17р.- 12:00, 16:00;
09.04.17р.- 12:00, 16:00;
16.04.17р.-  16:00;
22.04.17р.-  16:00;
29.04.17р.- 12:00, 16:00;
30.04.17р.- 12:00, 16:00 06.05.17р.-12:00, 16:00;
07.05.17р.-12:00, 16:00;
13.05.17р.-12:00, 16:00;
14.05.17р.-12:00, 16:00

Леонід Коваленко




Немає коментарів:

Дописати коментар