Интернет реклама УБС

21.02.17

Концерт « Chaitanya »

В центрі східних культур «Michi» відбувся концерт інструментальної групи «The Heavenly River» ("Небесна річка"). 
На концерті слухачі могли почути стилі Fusion, Ethno-jazz, World music, у яких група виконує свої композиції. 
Київський гурт "The Heavenly River" грає музику, яка розслабляє мозок і відкриває серце, під звуки чарівного синтезу музичних стилів і культурних традицій Сходу і Заходу. Музика для медитацій, для пізнання себе, для очищення і, нарешті, польоту .... «..попри таку незвичайну музику, яку грає" Небесна Ріка ", публіка, на яких би концертних майданчиках група не виступала, всюди бере їх на ура. Кожен концерт неповторний - завжди є місце для імпровізації. І кожен виступ залежить від внутрішнього стану музикантів ... »
У композиціях The Heavenly River стародавні мелодії і ритми Сходу з'єднуються з українськими народними мотивами і звучать в джазовій інтерпретації.
Група "The Heavenly River" існує з 1998 року. За цей час музиканти брали участь в українських і міжнародних етно і духовних фестивалях в Італії, Греції, Росії, грали на різних концертних майданчиках Чехії, Словаччини, Китаю, Монголії та інших країн.
Записано два альбоми: "The Light" і "Living Water".
Склад групи:
Руслан Пашинський - soprano sax, ethnic flutes
Валерія Марченко- piano,
Cергій Ісаков- guitars
Сергій Пучков- tabla, percussion
http://www.hriver.com.ua/
https://www.reverbnation.com/theheavenlyriver

https://www.facebook.com/The-Heavenly-River-157349707609214/?ref=aymt_homepage_panel

https://www.youtube.com/watch?v=iUbUlUjl-iw

https://www.youtube.com/watch?v=0pJxqm3vZds

Зал для концерту «Chaitanya» любязно надав Центр східної культури "МИЧИ" (переклад з японської - ШЛЯХ), що був відкритий в 2012 році в центрі Києва, на території ЖК "Новопечерські липки".

"МИЧИ" - це перший в Україні сучасний комплекс з тренувальним (Додзьо) залом площею 185 м2, унікальним семишарових покриттям татамі - 160 м2, комфортними роздягальнями та душовими.
Також в комплексі є зручний навчальний клас для додаткових занять, укомплектований зручними одномісними столами, сучасним проектором та інтерактивною дошкою.

http://www.michi-kiev.com/

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар