Интернет реклама УБС

22.02.17

Останній відбір півфіналу на Євробачення – 2017: нові фіналісти та вражаюче шоу

18 лютого відбувся третій півфінал Національного відбору на Євробачення - 2017 , в ході якого були відібрані останні учасники, що проходять до великого фіналу і матимуть змогу поборотися за право представляти Україну на Євробаченні – 2017 , котре відбудеться у столиці України, місті Києві.

В останньому півфіналі взяли участь такі артисти : Singing Pans, O.Torvald, Анастасія Прудіус, Віталій Козловський, KADNAY, MELOVIN, Green Grey та Vivienne Mort.

Визначення учасників, що вийдуть до фіналу проходить у такому порядку: протягом однієї години телеглядачі та професійні судді, у складі Костянтина Меладзе, Джамали та Андрія Данилка, матимуть змогу віддати свій голос за улюбленого виконавця. Після підсумку оцінок визначається двоє учасників, що проходять до останнього відбору до Євробачення – 2017. У разі однакового остаточного балу, до фіналу виходить той артист, що отримує вищу оцінку від телеглядачів.

Судячи з коментарів суддів можна зробити список явних лідерів. Джамала зізналася, що вона є прихильницею групи O.Torvald, Костянтин Меладзе виказав своє захоплення групі KADNAY, оскільки вони являються одними із найперспективніших учасників цьогорічного відбору, а на думку Андрій Данилко найемоційніший виступ був у легендарної групи Green Grey.

Після виставлення оцінок сформувався такий рейтинг:

Найвищий бал від журі отримали O.Torvald ( 7 балів ) та KADNAY ( 8 балів )

Найвищий бал від телеглядачів отримали O.Torvald ( 7 балів ) та MELOVIN ( 8 балів ).

Таким чином, до фіналу виходять O.Torvald із сумою в 14 балів та MELOVIN із 13 балами.

Тож, у фінальному відборі на Євробачення – 2017 приймуть участь такі артисти: TAYANNA, Сальто Назад, ILLARIA, ROZHDEN, O.Torvald та MELOVIN.

Залишилось дочекатися великого фіналу, який відбудеться 25 лютого, та дізнатися ім’я переможця, котрий зможе гідно представити нашу країну на Пісенному конкурсу Євробачення – 2017.

Юлія Білокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар