Интернет реклама УБС

28.04.17

Актуальний пейзаж


               27 квітня в галереї НЮ АРТ відбулося відкриття унікальної колективної виставки європейської фотографії - «Актуальний пейзаж».


До уваги української публіки представлені українські та європейські автори, що працюють в площині сучасної пейзажної фотографії. До експозиції увійшли вибрані роботи Майкла Кенни, Йозефа Судек, Володимира Селезньова, Владислава Сугручёва, Олександра Нестеровського, Тараса Маляревича, Михайла Палінчака, Наталії Машарова, Олександра Котенко, Євгенії Драч і Дмитра Богачука.

Олександр Нестеровський
              Мета виставки показати українському глядачеві яскраві зразки сучасної європейської фотографії та озвучити діалог, який відбувається між фотографією і іншими видами образотворчого мистецтва.

              В контексті світової історії - фотографія вже майже сто років переживає різні етапи свого розвитку, стаючи невід'ємною частиною сучасного мистецтва. В Україні ж це питання не актуалізований в повній мірі.

Директор галереї НЮ АРТ
Євгенія Бєлоусова
              З дня проголошення фотографії як мистецтва пройшло вже не одне десятиліття, але в нашій країні феномен художньої фотографії залишається не вивчений і мало доступний для публіки.

              Візуальні методи інтерпретації реальності набувають все нові виразні форми з чітко співзвучною часу моделлю вираження. Саме такою моделлю в ХХІ столітті стала художня фотографія, особливе місце в
Дмитро Богачук
якій займає пейзаж.

Виставка триватиме до 20 травня 2017 року.
Відкриття 27.04.2017 з 19: 00-20: 30.
Вхід вільний

Немає коментарів:

Дописати коментар