Интернет реклама УБС

22.06.17

Народний депутат Руслан Демчак прозвітував перед виборцями

Як повідомляє офіційний сайт Липовецької районної ради Вінницької області lipovec-rada.org.ua , народний депутат Руслан Демчак прозвітував перед липівчанами про свою роботу на виборчому окрузі. Депутат представив свого помічника у Липовецькому районі Людмилу Лаврову, запросив виборців до приймальні,  повідомив години прийому та номера телефонів для зв'язку. 

У звіті Руслан Демчак зупинився на соціальних питаннях, суспільно-політичній ситуації, на питаннях реформування освіти й медицини, розвитку підприємництва, шляхах наповнення бюджетів, об"єднанні територіальних громад. 
У нашій області рекордна кількість об"єднаних громад саме на його, 18-ому виборчому окрузі. У Оратові, Немирові, Іллінцях процес об"єднання вже розпочався. У об"єднані громади усі види податків надходять , минаючи районний бюджет . Ці кошти дають можливість виважено та грамотно підійти до стратегії розвитку громади. В минулому році  у виборчий округ для здійснення заходів соціально-економічного розвитку  окремих територій надійшли 24 млн. 577 тис. 100 грн.з державного бюджету, в т.ч. у Липовецький район 3 млн. 656 тис. 900 грн. Кошти направлено на реалізацію проектів, зокрема, на капітальний ремонт будівлі Липовецького ДНЗ №1 "Сонечко" , капітальний ремонт Вахнівськоїї ЗОШ, придбання парт і стільців для загальноосвітніх шкіл району та інше. Свою зустріч депутат побудував у формі діалогу. Виборці  задавали питання  і отримували компетентну відповідь. Найбільше питань надійшло від голів територіальних громад, що ще раз показало , що вони вболівають за своїх виборців та долю громад , які очолюють. Вони добре знайомі із депутатом,  отримали підтримку в роботі та розраховують на подальшу співпрацю. Із словами вдячності до Руслана Демчака звернулись Ганна Нагорна, сільський голова із Вахнівки, Василь Завальнюк селищний голова із Турбова.   По завершенні зустрічі, депутат продовжив індивідуальний прийом громадян.
В. Масик

Немає коментарів:

Дописати коментар