Интернет реклама УБС

23.06.17

«КолоДАР Fest»

24.06.2017 та 25.06.2017 в дуже гарному мальовничому Парку партизанської слави міста  Києва відбудеться фестиваль «КолоДАР Fest» - чудове Свято КУПАЙЛО (літнє Сонцестояння, свято кохання, зрілості, день коли зароджуються нові пари та скріплюються стосунки). Свято Купайло – це одне з чотирьох основних колодарних Свят. Купайло – це Свято літнього Сонцестояння. В цей час Сонце перебуває у найвищій точці, тобто у куполі, тому дні найбільші, а ночінайкоротші. Все на Землі отримує найбільше тепла і світла, визрівають зерна і плоди. Купайло є Богом плодючості. Зображують Його з ознаками чоловічого початку і могутньої запліднюючої Сили.
Це Свято кохання, зрілості, наповненості, самодостатності і трансформації. Суть Свята полягає в духовному переході Дажбога у лику Ярила, до лику Семиярила, що є переходом від юнацького буяння до свідомого життя, спрямованого до об’єднання у Родини та на шлях до найвищого Світла. Також, – це свято є поєднанням Чоловічого і Жіночого початків, це поєднання Вогню і Води, на Святі це образ Купайла і Марени, які уособлюють у собі Чоловіче сонячне і Жіноче водяне Божества.
Купальська ніч духовно єднає Людину з Природою, возвеличує побут, запалює, освітлює почуття і кохання молодих Сердець. В давні сакральні часи, наші Пращури на це Свято зачинали Дітей. Народжувались Вони на Великдень, переважала у них чиста, світла Сила і Могуть духу їхнього була величезна. Творили Вони великі дива і світлі справи.
«КолоДАР Fest» створений Громадською організацією «СВАРОЖИЧІ» (Організатори Купайло FEST) з метою надання можливості кожному учаснику ефективно і швидко досягнути особистого і родового розвитку внаслідок поєднання унікальних могутніх знань і досвіду, а також сакральних традицій наших славетних Пращурів із величними сучасними досягненнями духовного й енергетичного розвитку нашого Народу, в Дні Сили на Місці Сили. 
Унікальною родзинкою «КолоДАР Fest» є те, що проводиться він виключно на Місці Сили, чотири рази на рік, (раз на чотири місяці) відповідно до Дат святкування основних Слов’янських Свят.
Майже всі свята у слов’ян збігаються з циклом життя Землі, і тому має значення не тільки духовний початок, а й інше – єднання з Природою, привнесення в своє життя почуття того, що Земля – жива матерія. Навіть якщо не святкувати ці дні, а просто пам’ятати про них, то перед людиною вже пройде народження, юність, зрілість і старість нашої Землі-Годувальниці. У далекі стародавні часи, у всіх народів Землі Свята були безпосередньо пов’язані з циклами природи: літнє і зимове сонцестояння, весняне й осіннє рівнодення, зустріч і проводи пір року, сівба, збирання врожаю, тощо.
«КолоДАР Fest» є унікальним дійством, що полягає у поєднанні стародавньої етнічної Культури Слов’ян із сучасними психологічними, езотеричними і енергетичними практиками. Тільки у нас Ви зможете одночасно доторкнутися до могутньої сили свого Роду прийнявши участь у Сакральному обряді та прийняти участь у надзвичайних майстеркласах від найкращих майстрів сучасних оздоровчих, духовних, езотеричних практик. Сучасні розвиваючі програми представлені у вигляді майстер класів, тренінгів, що проводять досвідчені і відомі майстри. Більше інформації про свято можна довідатися із сайту: http://www.kolodar.com.ua/
Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар