Интернет реклама УБС

04.02.19

«Жіночі перевтілення» Олександри Єрастової


1-2 лютого в Музеї історії Києва відкрилась виставка «Жіночі перевтілення» Олександри Єрастової

Жіноча психологія — річ загадкова: скільки про жінку та її грані сказано в літературі, мистецтві, науці і народних приказках — не перерахувати!

Жінка на першому побаченні… Така тендітна, ласкава і граційна… А потім, немов вулкан чи грім серед ясного неба, вона неочікувано може показати себе зовсім з іншого боку: войовнича, хитра, мужня, вперта.

Часто поведінка жінок вводить чоловіків у ступор: вони не знають, як реагувати на раптові перепади настрою, на усі образи, які з’являються. Олександра Єрастова у проекті «Жіночі перевтілення» розкриває деякі аспекти цих метаморфоз і дає їм пояснення за допомогою мистецтва та психології.

Хто я? Хижачка чи жертва? Коханка чи матір? Дика чи домашня? Я нападаю чи втікаю? Вчуся жити в джунглях, стаючи тією, хто хоче вижити… Вибір. Новий виток еволюції.

Усвідомлення того, що наше ДНК — це історія. Життя від амеби до вінця природи, втіленням якого є людина. Синтез тваринного і божественного.

Немов зі сторінок книг Пелевіна: коли в реальному світі руйнуються устояні зв’язки, те ж саме відбувається і в психіці. При цьому в замкнутому об’ємі нашого «я» вивільняється дивовижна кількість психічної енергії. Це як маленький атомний вибух. Але вся суть полягає у тому, в який канал ця енергія спрямовується після вибуху…

Виставка буде відкрита для відвідування з 2 до 10 лютого 2019 року в МВЦ «Музей історії міста Києва» (Київ, вул. Б. Хмельницького, 7).

Немає коментарів:

Дописати коментар