Интернет реклама УБС

28.06.21

Високе звання – «Лікар України»!


25 червня 2021 року у Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця відбулися урочисті збори, присвячені випуску молодих лікарів  2021 року. 32 випускники талановитої молоді закінчили університет з відзнакою. Серед них і впевнена у своїх силах талановита енергійна студента Юлія Куц, яка ішла до цієї відзнаки не один рік навчання, вірячи у свої сили та перемогу.  Юля ще зі шкільних літ мріяла стати лікарем. І саме це стало для неї наснагою оволодіти своїм покликанням - професією лікаря. 

Серед своїх однокурсників вона виділялася як студентка, яка хотіла оволодіти азами медицини, розібратися у тому, що таке людина як вона створена і чому при цьому виникають хвороби. Її вчителька Інна Тарченко про Юлю сказала, що вона є її улюбленою ученицею: «Приголомшлива дівчинка. Такі з'являються в наш час рідко. Не тільки красива, але й розумна, добра, порядна. Удачі тобі, моя красуня. Шкода розлучатися».

На урочистих зборах Юля разом з усіма молодими випускниками виголосила Клятву Лікаря України і з цього часу отримала  високе звання – «Лікар України»!

А ректор університету Юрій Кучин у свою чергу нагадав своїм колишнім студентам, що лікар вчиться все життя і наголосив: «Незабаром вам належить осягати науку найвищої поваги до пацієнтів – це основа основ для людини, що носить звання лікаря. Недарма кажуть, що є три професії від Бога – судити, вчити і лікувати. Будьте гідні свого покликання! 

Ви майбутня еліта української охорони здоров’я та світової медицини. Попереду у вас пора звершень і перемог. Я хочу побажати вам ніколи не втрачати терпіння і амбіцій, зберігати енергію і кожен день примножувати її, вірити в себе і свої сили».


Леонід Коваленко


Від колектива редакції газети «Українська молодь» хочемо побажати Юлії доброго шляху у нове життя та гідно тримати звання «Лікар України»!

Немає коментарів:

Дописати коментар