Интернет реклама УБС

03.09.21

Хапай можливість поки є!

 


Чули як молоді люди кажуть, що в Україні немає можливостей для розвитку, цікавого сучасного навчання чи крутих практик? Вірите, що це дійсно так? Ось і ми не віримо та розвінчуємо цей міф. 

Сьогодні молодь все активніше бере участь у соціальному житті свого села, міста, чи навіть країни. Хоче поволонтерити або ж проявляє ініціативу для саморозвитку. Найчастіше, причиною є бажання робити зміни на краще. І це неймовірно круто! Проте, часом виникає питання: як це організувати та де шукати допомоги? Саме для цього ділимося з Вами джерелами, де знайти такі можливості.

  1. Твій космос можливостей

Група є як у Фейсбук, так і у Телеграм. Тут Ви знайдете можливості неформальної освіти, навчання, стажування, волонтерства та подорожей. Щодня публікуються самі топові та цікаві оголошення для розвитку. Наприклад, тренінг у Вірменії із 100% покриттям витрат на проживання та харчування, можливість стати волонтером на фестивалі «Be wine», молодіжний обмін в Іспанії, безкоштовний онлайн-курс «Software Testing Fundamentals». І це лише частина пропозицій за останні кілька днів. Зацікавило? Переходь за посиланням та будь в курсі крутих можливостей. Телеграм та Фейсбук.

  1. ТЕД I Саморозвиток

Блог у якому щодня діляться корисними інсайтами, статтями та конспектами лекцій всесвітньовідомого TED. Попри це, можна знайти публікації із стажуваннями в міжнародних компаніях, рекомендаціями для роботи та навчання, мотивацією чи ідеями, як зробити життя цікавіше. Приєднатися до каналу.

  1. STUD-POINT

Справжня знахідка для студентів! Телеграм-канал допомагає знайти та розпочати кар’єру всім охочим. Тематичні статті, цінні поради та шалено привабливі можливості для кар’єрного росту (чи його початку) щодня з’являються у стрічці підписників. А ще у них є власна літня школа фінансів. Правда ж круто? Підписатися.

  1. Студвей-можливості

Найсвіжіші, як щойно спечений хлібчик, новинки для активного населення. Сайт має зручну структуру: добірки за категоріями, дайджести, рекомендації. А ще, прямо на сайті можна створити свою добірку оголошень, які тебе найбільше зацікавили! Перейти на сайт.


  1. Opportunities for Ukrainian youth

Довго гортав стрічку новин попередніх спільнот, але нічого не знайшов? Спробуй пошукати і тут. Не завадить мати ще один варіант для пошуку можливостей. На сторінці інформують про гранти, проєкти та, навіть, подорожі для непосидючої молоді. 

  1. ФРІ можливості

У цій групі можна не лише знайти інформацію про можливості чи вакансії, але й ділитися ними. Школи волонтерства, оплачуванні стажування, молодіжні обміни і не тільки. Власником групи є Фундація Регіональних Ініціатив. Приєднатися.

  1. Можливості

Фейсбук-спільнота про заходи, тренінги, стипендії, гранти та інші способи, як реалізувати себе у житті. Якщо маєш ідею для власного проєкту, але фінансів нуль – у цій спільності знайдеш можливість втілити в реальність все задумане за матеріальної підтримки міжнародних фондів чи організацій.

Можливості є завжди! Головне мати бажання розвиватися та знати, де шукати. Про друге ми подбали і спростили твої пошуки, бо підібрали сайти, групи та канали, де з’являється тільки актуальна та цікава інформація. Користуйся та розвивайся в своє задоволення. Спробувавши одного разу – можна змінити усе своє життя на краще. Тож, не бійся подавати заявки на молодіжні обміни, міжнародні конкурси чи стажування. Використовуй можливості!


Ангеліна Вовк

Немає коментарів:

Дописати коментар