Интернет реклама УБС

07.11.21

На заміну пластику гриби і коноплі!

Речі з пластику: плафони, вішаки, підсвічники та годинники, якими ми звикли користуватися повсякденно тепер виготовляють з мікоматеріалу, в основі якого міцелій грибів та стеблі технічних конопель.  

Чим унікальний даний замінник пластику?

Мікоматеріал - ідеальне рішення для порятунку планети від сміття. Завдяки своєму екологічному складу, вироби з цього матеріалу розкладаються у ґрунті через 31 день, і не несуть шкоди довкіллю. 

Як відбувається процес виготовлення?

В лабораторії змішують технічні коноплі з  сухими спорами грибів і фасують у форми. Завдяки унікальній технології виробам можна надавати будь-який розмір та щільність. При спеціальній температурі гриби розмножуються, твердіють і через 5 днів можна отримати готовий продукт. Виріб чимось нагадує пінопласт за своєю структурою, але трохи важчий. У нього дуже приємна оксамитова поверхня. Текстуру можна порівняти з шапочкою гриба. 

Особливістю мікоматеріалу є його колір. Оскільки всі вироби вирощуються в прямому сенсі цього слова, то регулювати забарвлення чи якось його програмувати неможливо. Вироби набувають біло-рожевого або ж коричневого, інколи міцелій малює чудернацькі картини ніжними кольорами. 

Що виготовляють з мікоматеріалу?

Спектр застосування дуже широкий. Можна виділити три основні напрями:

Будівельні мікоматеріали, як екологічна та міцна заміна пінопласту: теплоізоляційні, звукоізоляційні та декоративні панелі. 

Меблі та елементи декору: столи, стільці, лампи, підсвічники, горщики, ялинкові іграшки та будь-які інші форми, на які вистачить фантазії.  

Пакувальна продукція, як заміна пластику та пінопласту для одноразового пакування: термобокси, бокси для пляшок, упаковка всередині коробок та будь-яка інша індивідуальна упаковка.





Юлія Кишковська




Немає коментарів:

Дописати коментар