Интернет реклама УБС

11.11.14

Novomedia

«Novomedia» – це асоціація, яка об’єднала всіх працівників різних ЗМІ, де можна поділитися своїми професійними здібностями та просто поспілкуватися. Особливістю цієї організації є те, що вони не забувають про духовність, моральні принципи та релігійні канони. Цьогорічне гасло – «Правда переможе», адже жоден не може оминути інформаційну війну, яка триває вже протягом року на території України, тому необхідно показувати події такими, які вони є, без суб’єктивізму. 
У рамках Міжнародного Форуму «Novomedia» відбувалося нагородження представників ЗМІ у 2 номінаціях: «Систематичне висвітлення вічних цінностей», «Відповідальна журналістика». Перед цим організатори проекту транслювали роботи, за які відзначили претендентів. Під час вручення призів, ведучі Юлія Солоха та Олексій Хрус мали змогу поставити декілька запитань переможцям. 
Найбільшу кількість відзнак отримала сфера телебачення. 
Так, першими з телевізійників нагородженими у номінації «Відповідальна журналістика» була програма «Стосується кожного» на «Інтері». Їх девізом є «Програма змінює життя». На запитання, чи вплинув сюжет «Чудеса зцілення» на життя шеф-редактора Наталії Дерев’янко, вона відповідає: «Щодень до нас приїжджають люди, які розповідають свої історії. Без віри у серці це не можливо було б пережити. Після телепередачі я відправляю всім своїм друзям sms з нагадуванням, що я у них є». 
Також у цій номінації нагороди отримали редакція програми «Абзац» «Нового каналу» та Борис Сачалко – журналіст «Вікна. Новини» за його сюжет «Слово пастора за умов війни». Співробітник «СТБ» поділився тим, що найбільше його вразило, коли він опрацьовував матеріал: «Мабуть, це бажання допомогти ближньому. Я не люблю людей, які багато говорять. Я люблю тих, які роблять – ним і був пастор».
У номінації «Систематичне висвітлення вічних цінностей» нагороду отримав телеканал «Інтер» за серію матеріалів. Так, ведуча програми «Жди меня» Жанна Тихонова підмітила: «Для нас дуже почесно бути відзначеними сьогодні декілька раз. Ми будемо дотримувати марки». Також таку відзнаку мала і редакція журналу «Единственная».
Серед інтернет-телебачення у номінації «Відповідальна журналістика» нагородженою була Наталія Гуменюк («Громадське TV») за свій репортаж «Монолог з Донбасу». Вона заявляє, що робота журналіста – це місія, а мати змогу поставити будь-кому запитання – це найкраща нагода.
Звісно ж, організатори Форуму не могли оминути і сферу друкованих ЗМІ «Відповідальну журналістику» присудили публіцистові журналу «Фокус» Дмитру Фіонік за його статтю «Восхождение. Кто убил четырёх христиан в осаждённом Славянске». Своїми основними правилами професійної діяльності він вважає: 1) намагатися розрізнити добро і зло; 2) не боятися рухатись вперед. 
Серед зіркових гостей на церемонію завітали В’ячеслав Рибіков, призер «Нової хвилі»; Шаніс, фіналістка телевізійного проекту «Голос країни»; шоу-балет «Нарнія», чемпіони світу з ірландського степу та співак Роман Ващук.
У кінці шоу-програми своє завершальне слово сказав ініціатор та президент асоціації «Novomedia» Руслан Кухарчук. Він висловив свою вдячність журналістам mainstream, які звертають увагу на вічні цінності. 
І як зазвичай кажуть: «До наступної зустрічі!». 

Дзуєнко Альона

Немає коментарів:

Дописати коментар