Интернет реклама УБС

27.02.15

Життя на арені цирку.

В кінці січня місяця в Київському цирку відбулася презентація нової програми під назвою «Цирк Нашого Дитинства» І дійсно, хіба не ми самі з дитинства не закохуємося в цирк і потім цю любов трепетно ​​передаємо нашим дітям. Знову оживають коридори і фойє головної арени України.
Дозволю собі поділитися деякими спогадами, навіяними прекрасною цирковою програмою київського цирку 2015 року.
В цілому, глибоко в душі, кожен мріяв стати чи то жонглером, чи то акробатом, фокусником, а може бути навіть приборкувачем звірів!
Безумовно цей світ ілюзій пішов у минуле, проте десь там, у схованках нашої свідомості пульсує нестримна пристрасть повертатися в цирк, повертатися у своє світле, щасливе дитинство. Ми дивимося на реакцію наших дітей і ловимо себе на думці, якими семимильними кроками рухається циркове мистецтво, як безмежно воно завойовує серця маленьких глядачів і не тільки маленьких!
У цьогорічній програмі співучасники циркового дійства будуть захоплюватися і розчулюватися виступами різних звіряток: камерунських козлів, борсука, лами, кабана, песця, колючого дикообраза, єнотів, чорнобурих лис, мавпи, поні ... Екзотикою цих тварин не можна не захоплюватися. Тут не знайдеться байдужих. Мені здається, цирк люблять усі, а ті хто висловлює свою байдужість - просто лукавлять.
 Незабутнє враження залишає «повітряна акробатка в кільці» Юлії Стеценко. Із завмиранням серця дивишся на повітряну гімнастку в номері, який поєднує ніжність і зухвалість польоту.
А яка чудова трійка клоунів з'явилася в нашому цирку! За кожною їх репризою лежить титанічна праця до 7 поту і феноменальна винахідливість. Однак все це залишається за лаштунками, а всі трюки і знахідки демонструються легко і невимушено.
Грунтуючись на традиціях клоунади, ми спостерігаємо новий, сучасний погляд на клоунів, погляд, наповнений фееверком фантазії.
Не випадково наші молоді клоуни володіють блискучим професіоналізмом, за що були нагороджені бронзовою нагородою на найпрестижнішому цирковому фестивалі в Монте-Карло.
Ще один жанр циркового мистецтва - це «музична ексцентрика» Цей номер наповнений блискучими музичними пародіями на сучасні та популярної мелодії, що виконуються на підручних побутових інструментах. Саме тут спостерігається винахідливість і людська кмітливість, коли господарські та побутові предмети стають музичними інструментами, не можна дивитися на подібний номер без посмішки.
Циркове мистецтво вимагає духовної наповненості, натхнення, вміння створювати обоаз, без цього неможливо на арені справжный художній твір.
У нинішньому дійстві артистами Юлією і Миколою Козаревими широко представлена ​​програма хижаків - «Леви і тигри».
Український цирк може захоплюватися своїми мужніми дресирувальниками, які ось уже 5 років трудяться на «хижый ниві». За цей короткий час вони стали на складний самостійний шлях і змогли досягти значних результатів. Досвідчені дресирувальники ретельно вивчають повадки звірів. Так, наприклад, нам повідали, що у левів «дідівщина», спадкоємність. Вони живуть єдиною сім'єю і всі неухильно підкоряються главі сім'ї.
На відміну від левів, тигри більше відносяться до сімейства кошачих і живуть самі по собі.
Навіть якщо здається, що вивчив їх повадки, звички - все це оманливе. З хижаками потрібно завжди бути насторожі. Кожну секунду від них можна чекати підступних вчинків, несподіванок.
Атракціон з хижаками можна вважати одним з кращих в Європі, а можливо і в світі. Саме ви зможете побачити таке розмаїття хижих тварин в одній клітці. Глядач буде захоплений, побачивши чудову танго з левицею, стрибки смугастих кішок крізь палаючі кільця, поцілунок дресирувальниці з левом. Гарантую, що ваші серця будуть завмирати від «рику» хижаків. Можна з упевненістю сказати, що нинішня циркова програма вас не розчарує. Любіть цирк і він завжди прийде на допомогу пробудженій фантазії вашого дитинства.

Віктор Богема

Немає коментарів:

Дописати коментар