Интернет реклама УБС

18.04.15

Marts Open Art Fair 2015 – настільки відкритим мистецтво ще не було


У центрі сучасного мистецтва М17  розпочалась виставка сучасного живопису Marts Open Art Fair 2015.  Цього року  захід проходить у форматі  «просто неба», що дає змогу відвідувачам насолодитися живописом прямісінько на літній терасі виставкового центру.
 У М17 експоновано роботи 17-ти художників столиці, західної, східної України та Криму. Особливістю заходу є можливість не тільки поглянути на прекрасне, а придбати його, адже майже усі твори живопису продаються. 
 «Відкрите мистецтво повинно нести в собі загальну доступність ознайомлення, сприйняття і формування індивідуальної мистецької колекції з найкращих зразків сучасного мистецтва всіма зацікавленими особами, бо кожен охочий має право на володіння рятівною часткою мистецтва за адекватну відплату митцю», - заявляють організатори проекту.
Класичні пейзажі та портрети поєднуються із інтригуючими картинами contemporary art та яскравим поп-артом. Словом, прихильником якого б напряму у живописі Ви не були -  тут точно знайдете щось на свій смак. 
Виставка триватиме усього лише два дні, з  18 по 20 квітня, тому не пропустіть свій шанс помилуватися чудовими картинами сучасних українських художників. Вхід вільний. 

Ірина Лисогор

Немає коментарів:

Дописати коментар