Интернет реклама УБС

10.08.15

Спонсора потрібно слухатись:якщо спонсор скаже стрибати, то треба спитати скільки раз

  Питання навіть не в роботизації, а в тому, що кожен з нас розумний і, в глибині душі, не любить визнавати іншої людину розумнішою себе.
   Ніхто не народжується фахівцем у якійсь галузі відразу, всьому потрібно вчитися. Тим більше - мережевому бізнесу. Сфера це нова, незнайома. Щоб вижити в ній, розібратися, зрозуміти, досягти більшого, ніж спонсор, результату - потрібно слухати спонсора в обидва вуха, радитися з ним у всьому. Особливо на початку бізнесу. Тут без підтримки знаючої людини можна таких дров наламати! І сам з бізнесу втечеш, як ошпарений, нічого не зрозумівши, і людей купу втратиш, потім іншим відновлювати втрачену довіру. Не дарма в одній з брошур мережевої компанії написано, що в перший місяць новачкові треба, образно висловлюючись, зв'язати руки і заклеїти рот. Щоб не накоїти чогось ...
  А потім настає найнебезпечніший момент. Переживши перші відмови, можливо - перший розпад створеної структури, деякі починають обговорювати вказівки спонсора. Стають «розумними». І - втрачають бізнес.
   Не повинно бути внутрішнього діалогу зі спонсором. Спонсор, особливо якщо він - активний, передає свій досвід. Він кровно зацікавлений, щоб окремо взятий дистриб'ютор, явно, а не на словах прагнучий до успіху - досяг його. А якщо спонсор радить, що потрібно, наприклад, відвідувати всі заходи компанії, а окремо взятий дистриб'ютор починає заперечувати, що під час цього семінару він садить картоплю, а якраз на наступний семінар народжує його бабуся - яка тут може бути розмова? І який тут може бути бізнес?
   Для успіху в цьому бізнесі потрібно очистити голову. Викинути свої мізки і робити, що тобі говорять. Тоді - вийде. А коли вже буде результат - насолоджуйтеся, на здоров'я, своїм розумом на власній віллі в Середземномор'ї! Віллі, заробленій в мережевому бізнесі, завдяки дотримання вказівкам спонсора.
   Скажу простіше: тут є два виходи. Ніхто не забороняє винаходити велосипед, тикатись на всі боки, і, можливо, досягти результату. А можливо, і не досягти. Але потім не треба нікого звинувачувати, ні спонсора, ні компанію Ви діяли своїми методами, на свій страх і ризик. Наприклад, на Еверест теж можна підніматися самому. Тільки, піднімешся чи ...
   А можна довіритися провідникові. Спонсору. Знаючій людині. Йти за ним - і досягти вершини гарантовано, за набагато меншу кількість часу. А там уже - лайтеся досхочу, хто не туди пішов, і хто кого куди послав.
    Ви все одно вже ДІЙШЛИ!

Віктор Друг

Немає коментарів:

Дописати коментар