Интернет реклама УБС

14.11.15

Мешканці гуртожитків не повинні бути заручниками власників цього житла

Громадяни, які мешкають у гуртожитках, що знаходяться у приватній власності і включені до статутних капіталів підприємств, повинні отримати право на приватизацію житла і гарантії на законодавчому рівні. Про це народний депутат, член депутатської групи «Партія «Відродження» Антон Яценко заявив у середу в парламенті.

«Відродження» буде відстоювати права мешканців гуртожитків! Ми наполягаємо на поширенні дії Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» ще й на громадян, які мешкають у гуртожитках, що знаходяться у приватній власності та включені до статутних капіталів товариств, створених у процесі приватизації», – заявив Антон Яценко.

За словами народного депутата, його пропозиції до Проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» щодо захисту прав мешканців гуртожитків» №1832 будуть враховані при ухваленні альтернативного законопроекту.

«Сьогодні, на жаль, в таких гуртожитках люди мешкають, як раби. Люди вимушені за копійки працювати на підприємстві лише для того, щоб їх не виселили», – заявив Антон Яценко.

Олег Дружів

Немає коментарів:

Дописати коментар