Интернет реклама УБС

15.12.15

Влада на місцях повинна бути прозорою, ефективною і відповідальною – Форум депутатів місцевих рад партії “БПП “Солідарність”

Втілення реформи децентралізації та творення нової якості місцевої влади стане гловним післявиборчим завданням для депутатів рад усіх рівнів. Про це говорили учасники Форуму депутатів місцевих рад партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, який відбувся у Києві.

На Форум прибули понад три із половиною тисячі представників місцевих органів влади з усієї України. А загальна кількість депутатів, обраних від партії, перевищує 9 тисяч – повідомив, підбиваючи підсумки виборчої кампанії, керівник Центрального виборчого штабу партії Ігор Кононенко.

“На цих місцевих виборах українці підтвердили довіру до нашої партії як Президентської політичної сили. Ми отримали практично такий же результат, як і на минулорічних парламентських виборах. Скажу відверто: якщо під час військової агресії і дуже непростих реформ партія влади отримує такий результат – це означає, що на вас покладається надзвичайно висока відповідальність”, – заявив І.Кононенко.

Представляючи команду міських голів, очільник Києва, голова партії “БПП “Солідарність” Віталій Кличко зауважив, що представники політичної сили йшли на вибори під гаслом реальних справ. За словами В.Кличка, у столиці скорочують зайвих чиновників, відкрили мерію, документообіг, тендери і найважливіше – бюджет міста. “Як наслідок – у цей складний час ми збільшили надходження до бюджету на 30%. Тепер гроші, які осідали в кишенях чиновників, йдуть на підтримку соціально незахищених і розвиток інфраструктури”, – підкреслив В. Кличко.

Країна очікує від депутатського корпусу відповідальної роботи і консолідації зусиль – заявив лідер парламентської фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко. “Від імені парламентської фракції скажу: ми не ваші старші брати, ми ваші партнери. Ми готові допомагати вам у будівництві єдиної європейської України. Партійне керівництво не може приїхати у кожен населений пункт, але кожен наш депутат може додзвонитися до народного депутата свого округу і вирішити проблему. Будь-який момент, де ми можемо виступати командою, може бути використано. Команда – це не тільки спільні діє до виборів. Командність проявляється після виборів. Ця аудиторія має співпрацювати від найнижчої ланки – села, до столиці, для того, щоб запропоновані Президентом зміни відбулися для кожного українця“, – переконаний Ю.Луценко.

Угода про асоціацію з ЄС є стратегічним документом для реформування країни, А головними завданнями на наступний рік є забезпечення результативної боротьби з корупцією та досягнення стійкого миру на Донбасі, –  наголосив у своєму виступі Президент України П.Порошенко. Для цього важливо, щоб Верховна Рада затвердила конституційні зміни щодо судової реформи та децентралізації.

«Наступного року кожен українець, і ви маєте в цьому переконатися, має відчути, що інфраструктура, яку ми так дбайливо створювали в 2015 році, ефективна і почала нарешті приносити результат, і цей час був витрачений недаремно», – заявив Петро Порошенко.


Джерело: solydarnist.org

Немає коментарів:

Дописати коментар