Интернет реклама УБС

30.01.16

Європа туристична

Західна частина материка Євразія, що омивається водами Атлантики і Північного Льодовитого океану, Європа - синонім цивілізації, освіченості, культури, науки і мистецтва. На 10,5 мільйонах кв. км розташувалися 43 держави, в яких проживають в цілому 830 000 000 осіб - майже 1/8 населення земної кулі. Не дивно, що з такими «вихідними даними» Європа буквально ломиться від різноманітних культурних цінностей: архітектурних та історичних пам'яток, цінних зразків живопису і скульптури, релігійних реліквій і всього того, що невгамовне людство створило за довгі століття свого існування на європейських землях.

Європа туристична - різнокольоровий запашний букет країн, міст і курортів. Якщо говорити про види відпочинку, то навряд чи знайдеться заняття, яке неможливо було б знайти в цьому регіоні: хочеш повалятися на пляжі - тримай шлях в Італію, Іспанію, Болгарію ... (благо, узбереж в Європі вистачає на цілі армії сонцепоклонників); до душі прицільна «екскурсіонка» - пряма дорога у Францію, Німеччину, Великобританію ...; у пошуках їжі духовної - ласкаво просимо в Грецію, Болгарію, Італію ..; мрієш «відірватися по повній» - вирушай на Лазурний берег, Ібіцу або в Монте-Карло - загалом, було б бажання, а місце втілити його в життя неодмінно знайдеться!

Європу зазвичай ділять на Північну і Південну, Західну і Східну, а також Центральну. Ділення це досить умовно, тим більше, що тут вступають в дію не тільки чисто географічні, але й політичні чинники. Деякі країни, залежно від точки зору, можуть зараховуватися до різних регіонах Європи.
Країни Європа
Австрія
Албанія
Андорра
Білорусія
Бельгія
Болгарія
Боснія і Герцеговина
Ватикан
Великобританія
Угорщина
Німеччина
Греція
Данія
Ірландія
Ісландія
Іспанія
Італія
Кіпр
Латвія
Литва
Ліхтенштейн
Люксембург
Македонія
Мальта
Молдова
Монако
Нідерланди
Норвегія
Польща
Португалія
Росія
Румунія
Сан-Марино
Північний Кіпр
Сербія
Словаччина
Словенія
Україна
Фінляндія
Франція
Хорватія
Чорногорія
Чехія
Швейцарія
Швеція
Естонія
Куди поїхати?
Які ж туристичні плюси Європи як напряму? Крім перерахованої вище дозвіллєвої різноманітності європейські країни гарні а) близькістю до України (яка, власне, сама є європейською країною) - отже, стійким авіасполученням і недовгим перельотом; б) кліматом, подібним з вітчизняним - значить, акліматизація буде мінімальною, що якнайкраще підходить для тих, котрі збираються на курорти, пенсіонерам та сім'ям з маленькими дітьми; нарешті, в) спільністю культури і світогляду - ніяких тобі смажених тарганів на вечерю і багатогодинних тужливих пісень сумнівної художньої цінності.

Європа туристична - різнокольоровий запашний букет країн, міст і курортів. Якщо говорити про види відпочинку, то навряд чи знайдеться заняття, яке неможливо було б знайти в цьому регіоні.
Крім усього іншого, Європа настільки різнопланова, що будь-який турист зможе знайти собі потрібний напрямок за ступенем, так скажемо, віддаленості від рідних пенатів. Почнемо з самих близьких нам не тільки територіально, а й культурно Білорусії, чиї родючі або романтичні простори заворожили не одне покоління письменників і поетів. Тим, хто хоче все те ж саме, що і вдома, але з легким флером «іноземщини», можна порадити звернути увагу на країни Східної Європи - Румунію, Болгарію, Угорщину, Польщу, а також Прибалтику. Щадний капіталізм спостерігається в Польщі, Чехії, Словаччини, а в усіх відношеннях західне суспільство зустріне вас в Австрії, Німеччині, Італії. Нарешті, далекі межі Європи - Греція, Кріт, Португалія - ​​зустрінуть теплим морем, чудовими південними пляжами і жарким диханням ... не дивуйтеся, Африки - від Сардинії до неї всього близько 150 км!

Північна Європа (або Скандинавія): Норвегія, Фінляндія, Швеція, Данія, Ісландія. Сюди ж включають країни Прибалтики: Латвію, Литву й Естонію.
Східна Європа: Білорусія, Україна, Молдова, Болгарія, Румунія, Росія
Західна Європа: Великобританія, Ірландія, Німеччина, Франція, Люксембург, Ліхтенштейн, Бельгія, Нідерланди
Центральна Європа: Австрія, Швейцарія, Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина
Південна Європа, куди також входять Балкани: Португалія, Іспанія, Андорра, Монако, Італія, Ватикан, Сан-Марино, Греція, Мальта, Кіпр і Північний Кіпр, Албанія, Боснія і Герцеговина, Македонія, Сербія, Словенія, Хорватія, Чорногорія.

Євгенія Хроленко 

Немає коментарів:

Дописати коментар