Интернет реклама УБС

25.04.16

Живемо сподіваннями на краще життя

Навесні, в останній декаді квітня місяця,в отелі Редіссон відбулась Міжнародна конференція «Естонське економічне диво,досвід для України».Це значна подія не тільки для Києва, але й для всієї України, оскільки її метою було розкриття бізнес-можливостей Естонії для українських підприємців.
     Для проведення заходу активно залучились Verstobank A.S. за підтримки компанії ВДО України, ВГО «Асоціації платників України"  та посольства Естонії в Україні.
     Зважаючи на цю подію до готелю  прибула значна кількість високоповажних учасників як з боку естонської сторони, так і з української.
   До участі в конференції залучились Ріхо Расманн - генеральний директор і голова правління Versobank AS,  Сулeв  Канніке – Надзвичайний та Повноважений Посол Естонії в Україні , Юхан Парте-віце-канцлер юстиції,  Яан Хейнсоо - Голова представництва в Центральній та Східній Європі Інвестиційного Агенства Естонії.,  Алла Савченко - Президент/старший партнер BDO LLC, Марек Херм-засновник та партнер ATTELA Lam Film, Володимир Фогель – Член Наглядової ради Versobank AS і багато інших доповідачів…
   На конференції  приділялося багато уваги політичній та економічній  стабільності, що стають суттєвими  цеглинами фундаменту для інвестицій  у розвиток країни. Велику частину доповідів було приділено податковому режиму Естонії – бдизькому до ЄС. Бізнес-середовище, ефективні інструменти корпоративного структурування, створення ефективного управління фондами, енергоефективність і привабливе будівництво – все це і багато інших важливих питань підіймалося на цьому заході.  Навіть розігрувались призи  за цікаві запитання.  А  враховуючи, що у українців  завжди питань більше, ніж відповідей то всі подарунки були  забрані  нашими співвітчизниками.
      В чому ж полягає проблема українських підприємців? Вони хочуть вважати себе європейцями, але хабарі  брати,  або доходи ховати як у добрі старі часи. Хочуть все мати і за все це не відповідати.
       Керівництво країни нас переконує – незабаром будем жити краще, тільки ніхто ніяк  не може  узнати, коли  це "незабаром».
       Віктор Добровольський

Немає коментарів:

Дописати коментар