Интернет реклама УБС

04.04.16

У світі тварин!




Кияни та гості столиці України можуть переглянути у Національному цирку України цікаву Міжнародну циркову програму присвячену у переважній більшості тваринам. Програма так і називається «У світі тварин». Кожен, хто завітає до цирку, неодмінно зустрінеться та побачить різноманітних цікавих тваринок. На всіх поцінувачів справжнього циркового мистецтва чекає справжній зорепад європейських та українських артистів, а також зустріч з талановитими дресирувальниками Угорщини та Молдови. 
Під куполом цирку глядачі побачать стрибки та сміливі трюки акробатів, неймовірно красиву казку повітряних гімнастів, а дресирувальник хижаків триматиме кожного глядача у напрузі, бо вперше виконає смертельний трюк, поклавши свою голову у пащу хижого лева.
Вперше за багато років у цирку зібрали величезну кількість екзотичних дресированих тварин від дикобразів, лам, зебр, верблюдів, плямистих коней-далматинів, маленьких поні, скунсів, лисиць, камерунських кіз, котів, собак та африканських левів. А справжньою красунею програми є африканська принцеса – бегемот вагою понад 2,5 тони. 
Тому, не гайте свій час, приходьте та насолоджуйтеся новими враженнями.   
Леонід Коваленко
Фото Анастасія Ковальчук

Немає коментарів:

Дописати коментар