Интернет реклама УБС

18.05.16

Феєрія єдності

Неділя, 15 травня, 18:31. На електронному табло прильоту літаків міжнародного аеропорту Бориспіль з'явився допис : Стокгольм, рейс PS 0172 приземлився. Описати навіть приблизну кількість людей, що чекали прильоту саме цього літака,  просто неможливо. Людей було неймовірно багато : кримські татари з прапорами, біженці з окупованого Луганська з плакатами "Луганськ  любить Джамалу", іноземці , фанати та й просто вдячні українці з квітами та жовтоблакитними прапорцями. Всі вони ,такі різні,зібралися в одному місці аби зустріти її - переможницю цьогорічного Євробачення – Джамалу. Весь час очікування лунали Гімн України, переможна пісня Євробачення та, звісно, "Слава Україні-Героям Слава". Енергетика, яка панувала в терміналі D, була надто сильною аби шкірою не пройшов мороз.
І ось вона вийшла. Втомлена але щаслива. Побачивши кількість вдячного люду, Джамала не стримала сліз. Здається, вона навіть і уявити не могла такої зустрічі.
Люди не переставали аплодувати та скандувати слова вдячності. Перемога цієї тендітної дівчини в пісенному форумі європейського  масштабу продемонструвала знову, через 2 роки після Майдану, що Україна єдина, Схід і Захід разом. А Крим — це Україна.

Рачковська Юлія

Немає коментарів:

Дописати коментар