Интернет реклама УБС

19.12.16

У Києві на ВДНГ відкрився новий сферичний кінотеатр

Кінотеатр оснащений унікальним куполом, що дозволяє дивитися кіно на всі 360 

На території національного комплексу ВДНГ запрацював новий сферичний кінотеатр Teleport360. Він розмістився в павільйоні №10 і вже приймає перших відвідувачів.
Цей кінотеатр став спільним проектом двох українських компаній: New Vision Production та студії інноваційних технологій Front Pictures. За словами CEO Front Pictures Юрія Костенка, кінотеатр буде відрізнятися від всіх інших, які працюють зараз за технологією купольного кіно.
"Teleport360 - це перший кінотеатр в Україні, де купольний кінозал спроектований і оснащений за міжнародними стандартами для максимально комфортного перегляду сферичних фільмів. 8 HD проекторів і потужний сервер формують зображення на купольному екрані площею 190 кв. м. Купол і крісла встановлені під спеціальним кутом, що дозволяє кожному глядачеві отримати максимум задоволення від нагляду, незалежно від місця в залі ", - пояснив Юрій Костенко.
За його словами, основні відмінності Teleport360 від, наприклад, Atmasfera 360 (знаходиться в будівлі столичного планетарію - ред.), в тому, що екран нахилений на 10-15 ° (це дозволяє глядачеві бачити весь купол), крісла розташовані радіусно (не рівно рядами, як зазвичай) і якість зображення дуже чітка завдяки яскравості і розширенню проекторів.
Тривалість сеансів становитиме, ймовірно, до 30 хвилин. За словами Юрія Костюка, сферичне кіно візуально дуже насичене, тому тут оптимально показувати більш короткі стрічки, ніж в звичайних кінотеатрах. Остаточна вартість квитків поки визначається, але за попередніми підрахунками, вони будуть коштувати 90-130 грн, при цьому будуть можливі знижки, наприклад, за групові замовлення.
Творці кінотеатру обіцяють, що будуть показувати на своєму екрані кращі зразки сферичного кіно. Вони визнають, що поки репертуар не такий широкий, як для звичайних кінотеатрів, але вже зараз намагаються об'єднати розважальну та освітню функції в своєму кінотеатрі.
Відкрився кінотеатр прем'єрою анімаційної стрічки "Поляріс" від французького планетарію Сент-Етьєн, в якій двоє головних героїв - ведмідь і пінгвін - намагаються за допомогою науки зрозуміти, чому існують полярні ночі на Землі, чи є льодові шапки на Марсі і з чого складаються кільця Сатурна .
Крім сферичного кіно, в павільйоні №10 вже працює кафе, і незабаром проводитимуть майстер-класи, влаштовувати науково-розважальні програми, лекторії та квести для школярів, інтерактивні медіа-інсталяції та виставки. У самому залі кінотеатру можна буде проводити концерти, конференції, презентації та інші бізнес-заходу.

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар