Интернет реклама УБС

11.03.17

Китай збільшив виробництво промислових роботів на третину

Китай в 2016 році збільшив виробництво промислових роботів на 34,3% в порівнянні з 2015 роком, заявив на прес-конференції в суботу заступник міністра промисловості і інформатизації КНР Синь Гобіно.
Про це повідомляє БізнесЦензор.
"У 2016 році кількість вироблених Китаєм промислових роботів вже досягло позначки в 72,4 тисячі одиниць, що на 34,3% більше в порівнянні з 2015 роком, масштаб виробництва розширюється з кожним днем", - сказав Синь Гобіно.
За його словами, Китаю вдалося домогтися підвищення технологічного рівня в промисловості, крім цього просувалося міжнародне співробітництво.
Для подальшого розвитку галузі, зазначив він, необхідно далі зміцнювати виробничу базу, розширювати застосування роботів в нових і традиційних галузях промисловості, інтенсифікувати підготовку фахівців зі створення промислових роботів.
Раніше міністерство промисловості і інформатизації КНР повідомило, що Китай планує в рамках 13-й п'ятирічки (2016-2020 роки) збільшити виробництво роботів, задіяних в промисловому виробництві, до 100 тисяч одиниць на рік. Повідомлялося, що влада Китаю планує збільшити обсяг продажів роботів для сфери послуг до 2020 року до більш ніж 4,6 мільярда доларів США.
Раніше зазначалося, що зростання заробітної плати робітників одночасно зі скороченням їх кількості змушує все більше число виробників задіяти на виробничих лініях роботів.

Підготував В. Величко

Немає коментарів:

Дописати коментар