Интернет реклама УБС

10.09.17

Фестиваль як синонім молодості

Що може бути краще ніж бути молодим? Молодість - це той час, коли ти можеш все і ніщо  не здатне тебе зупинити. Юнацький максималізм, надзвичайна віра в себе, шлях помилок і виправлень та якийсь надзвичайний драйв, який згасає з віком.  Молодість як і дитинство ніколи не повертається, тому її треба проживати яскраво.
Сучасна молода людина, особливо меломан, а меломанами є більшість не уявляє свого життя без музичних фестивалів. Фестивалі дають можливості завести нові знайомства, гарно провести час,  молоді музичні гурти починають свій шлях саме з фестивалів.
Фестиваль Burning Man
 За своїм масштабом ці музичні заходи звісно ж відрізняються, якщо ми говоримо про українські, то це Atlas Weekend,  Бандерштат, Західфест, Файне місто. Вони з кожним роком набирають популярність. Але, мабуть, кожна юна людина мріє потрапити на найвідоміші світові фестивалі, тому трохи розкажемо про них.
Woodstock сміливо можна назвати батьком та ідейним натхненником сучасних фестивалів. Вперше він відбувся у далекому 1969 році, на ньому було дуже багато  хіпі, які фактично й започаткували його. Наразі він є найвідомішим музичним фестивалем і проводиться раз у 10 років, Уайт Лейк, штат Нью-Йорк, США.
The Great Heads
Певно, самим нестандартним на даний момент є фестиваль Burning Man. Його було засновано в 1986 році, він триває вісім днів. Назва була отримана  на честь традиції спалювання в останній день фестивалю дерев’яну статую людини.  Він ламає всі стереотипи, люди самі будують конструкції фестивалю, створюють скульптури з піску, різні інші неймовірні декорації і все це відбувається в пустелі штату Невада. За правилами фестивалю продаж їжі, наметів та різна комерція заборонена, відвідувачі мають самі про себе подбати й після закінчення події прибрати будь-які сліди свого перебування. 
Якщо казати про Європу то своїм масштабом вражає бельгійський фестиваль Tomorrowland. Першопочаткове його місцезнаходження це Бом, Бельгія саме там у
2005 році, фестиваль був започаткованим. Tomorrowland є одним з найкрупніших у Європі. Кількість людей виміряється десятками, а то й сотнями тисяч. Різні сцени, величезні конструкції, світлові ефекти та електронна музика є візитівкою цього фестивалю.
Серед найвідоміших фестивалів треба згадати: Exit Festival. Нові-Сад, Сербія; Sziget. Будапешт, Угорщина; Coachella. Індіо; Fuji Rock.  Ніїгата, Японія та ще багато інших. Як ми бачимо вони розкидані по всьому світу, і кожна людина може відшукати фестиваль, який буде найбільше їй до душі.
Фестиваль і молодість сьогодні звучать синонімічно, адже одне неможливе без іншого.
Ольга Карлова

Немає коментарів:

Дописати коментар