Интернет реклама УБС

15.10.17

Українська співачка Джамала буде боротися зі торгівлею людьми

Переможниця "Євробачення-2016" Джамала стала послом доброї волі Міжнародної організації з міграції. Про це повідомляє Центр новин ООН на своєму офіційному сайті. Від тепер співачка буде вести боротьбу зі сучасними видами рабства та торгівлею людьми. Зокрема, Джамала візьме участь в інформаційній кампанії. 
ООН нагадує, що торгівля людьми являється глобальною проблемо, яка стосується всіх країн світу. "Згідно з оцінками Міжнародної організації праці, кількість жертв примусової праці на сьогоднішній день складає майже 21 мільйон людей", - йдеться в повідомлені.
Для того, щоб ознайомити людей з даною проблемою та попередити їх від необдуманих кроків Джамала знялася в соціальному ролику "Небезпеку видно не одразу". Кліп зроблений під пісню співачки "Шлях додому". Джамала цим відео, неначе, закликає кожного бути небайдужими до своєї долі та до долі своїх близьких людей. " Більше 230 тисяч українців постраждало від торгівлі людьми. Знайшов багатообіцяючу роботу закордоном - переконайся, чи все безпечно. Небезпеку видно не одразу. Дзвони безкоштовно та анонімно 527. Захисти себе", - каже співачка Джамала в соціальному ролику. Кліп з'явиться в ефірах телеканалів 18 жовтня. Цю дату в Європі вважають Міжнародним днем боротьби зі торгівлею людьми.
Марія Прунцева



Немає коментарів:

Дописати коментар