Интернет реклама УБС

15.12.17

Зимова Країна на ВДНГ

Зимова Країна на ВДНГПориньте в новорічну казку разом з «Зимова Країна на ВДНГ»!

Цієї зими ВДНГ знову стане головним парком зимових розваг для дозвілля киян та гостей столиці. Парк працюватиме з 9 грудня 2017 р. по 14 січня 2018 р.

Вхід на територію парку залишатиметься вільним протягом усієї зими. Безкоштовно на території ВДНГ можна буде відвідати святковий ярмарок «Корпорація подарунків» із шоу справжнього склодува, теплий арт-павільйон-де пануватиме літо навіть у лютий мороз, теплий шоу-рум українських дизайнерів модного одягу із каміном та тематичними майстер-класами, безліч фотозон, зону фуд-кортів, а також взяти участь у розважальних заходах з аніматорами, що проходитимуть біля ялинки. Утім працюватимуть у «Зимовій Країні на ВДНГ» і декілька великих платних зон, придбати квиток до кожної з них можна буде окремо, а можна і комплексно — загальний абонемент надаватиме змогу відвідати всі локації без потреби купувати окремі квитки.

Продаватимуться квитки на локації будуть прямо на місці, оплата тільки банківською картою. Також буде комплексний квиток з доступом до всіх локаціях парку, який можна придбати за посиланням – https://goo.gl/EQ94de. З ним можна відвідати всі розваги (за винятком шоу «Вартові Мрій») протягом одного дня.

На території «Зимової країни на ВДНГ» діятимуть:

Резиденція Діда Мороза
Драйвові гірки
Ковзанка
Теплий ярмарок «Корпорація подарунків»
Кафе-театр «Київский театр маріонеток»
Теплий фудкорт «Баварський Двір»
Art space LETO
Шоу «Вартові Мрій»
Замок крижаних скульптур
Країна роботів ІІ
«Планета метеликів. Тропічна ферма»
Сферичний кінотеатр TELEPORT360
Шоу-рум W8Less
Галерея-виставка 3D-картин
Виставка «Живі Динозаври»
Контактний зоопарк Animal Park
Парк гойдалок від «Три Ведмеді»
Мотузковий парк SkyPark




Фоторепортаж з презентації



\







Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар