Интернет реклама УБС

04.02.18

Blockchain Fashion Week

1 лютого в київському ЦУМі стартував 16-й сезон Kiev Fashion Days. З цього сезону KFD стає першим тижнем моди Blockchain Fashion Week і першою компанією в fashion-індустрії, яка почне застосовувати blockchain-технології в моді. З практичного боку це означає, що дизайнери-учасники тижні моди з сезону F / W 18-19 зможуть почати продажі через blockchain-платформу, а також незабаром залучати мікроінвестіціі для своїх брендів.

 Наступного року до події приєднаються понад 5 тижнів моди з різних країн світу.

Kiev Fashion Days є «столицею для показів молодих брендів», участь в якій беруть дизайнери з 15 країн. Кожен сезон гостями тижні моди стають провідні журналісти з Vogue.com, Elle UK, L'Officiel Italia, Wonderzine, Huffington Post, Financial Times, The Guardian, Forbes, а також баєри Lane Crawford, Saks Fifth Avenue, Joyce, Boon The Shop і інші.

Обличчям рекламної кампанії Kiev Fashion Days F / W'18-19 стала топ-модель Сніжана Онопка, яка є послом Blockchain Fashion Week в світі. «Я отримала вигідну пропозицію від Kiev Fashion Days і можу чесно сказати, що так якісно в Україні не працює ніхто. Я вперше на всі 100% залишилася задоволена результатом », - каже Сніжана Онопка.






В рамках офіційного відкриття тижня моди відбулася церемонія нагородження переможців Blockchain Fashion Prize. Традиційно організатори вручили нагороди професіоналам української fashion-індустрії сезону. Премію отримали: кращий дизайнер - Chaksyn, кращий дизайнер за версією HDFASHION & LifeStyle - THEO, кращий показ за версією HDFASHION & LifeStyle - Anna K, кращий молодий дизайнер - Negliges, кращий фотограф - Юлія Крайст, найкраща модель - Анастасія Галушкина, кращий блокчейн-проект - Blockchain Lab .

Немає коментарів:

Дописати коментар