Интернет реклама УБС

20.03.18

Наталія Колпакова





Нова колекція феєричних творів від української дизайнерки Наталії Колпакової представлена в Києві з 13 березня 2018 р. Це перша презентація колекції в Україні в повному складі. Протягом 2017 року ексклюзивні шарфи Наталії Колпакової вже були представлені на Паризькому "Fashion Week", її виразний стиль визнаний серед марок модних брендів, та має своїх шанувальників поміж колекціонерів в різних країнах Європи. Наталія є переможницею конкурсу дизайнерів Talents та Її шовкові шарфи були представлені на виставці "Frankfurt Ambiente". І нарешті, після "Європейського туру" роботи повернулися в Україну. Унікальна та сильна авторська манера не залишить байдужим людей, для яких поняття "стиль" - це частина способу життя.

Колекція квадратних шовкових шарфів " Палімпсест перевертнів"складається з відбитків на шовку розміром 138х138 см. i є продовженням попередньої графічної серії "Гравці", де кожний з сюжетів є інтерпретацією певного виду ігор: “Одного теплого літнього вечора в садовій альтанці дружня компанія розважалася приготуванням вечері на багатті і настільними іграми. Світло повного місяця, багаття і невеликої лампи вихоплювали з темряви змінені азартом особи. Емоції змінювалися з неймовірною швидкістю. За вечір було перепробувано 4 види ігор, але загострення пристрастей не вщухали. Так у мене візуалізувалися перші образи. Після першої картини (Покер) я вирішила дослідити природу ігор та азарту, а також створила формат картин. Ритм, колір і графічні прийоми змінювалися від сюжету до сюжету і ніяк не залежали від правил обраної гри, я дозволила собі грати всім цим, тому, що не захоплююся жодним видом ігор.
Крім гри в перевертні (Можна дивитись з будь-якої боку)" коментує художниця Наталія Колпакова.

Iлюстрації приводять в стан збентеження, але завжди пронизують аудиторію потужним магнітом інтриги. Ви можете спостерігати багатошаровість сюжетів за допомогою яскравої уяви, що майстерно втілена у вишуканих шовкових хустках, а можете завершити їх і пірнути в казковий світ власних мрій.

Чудова деталізація та якість відбитків на шовку дозволяють використовувати шовковий шарф як елемент декору інтер'єру стінової панелі.

Немає коментарів:

Дописати коментар