Интернет реклама УБС

14.04.18

Київський молодіжний центр відсвяткував своє 25-річчя

     12 квітня в столиці на Артпричалі відбулось урочисте святкування ювілею Київського молодіжного центру (КМЦ).
     
Вже 25 років Центр надає надає безліч безкоштовних послуг для студентів, школярів та просто молодих людей, що прагнуть розвитку та самореалізації.

“За роки існування Київський молодіжній центр перетворився на ефективну платформу, де молодь може реалізувати свої найсміливіші ідеї та проекти. Потенціал українських школярів та студентів надвеликий, тож ми намагаємось не проґавити жоден гарний задум. Наш центр став свого роду унікальною державною установою, що піклується не лише про працевлаштування, а й про всебічний розвиток молодих людей”,- каже директор КМЦ Анна Куценко.

Неформальна освіта, профорієнтаційні курси, молодіжне підприємництво, волонтерство, залучення молоді до державної служби, патріотичне виховання, пропаганда здорового способу життя та співпраця із міжнародними організаціями - ось неповний перелік напрямів діяльності КМЦ, що реалізуються в центрі сьогодні.

    “Молодь - це майбутнє нашої країни. Саме від того, наскільки освіченими, активними і реалізованими будуть молоді громадяни, залежить те, яку державу вони будуватимуть. І сьогодні завдання влади - надавати молодим людям всебічну допомогу та підтримку в реалізації найсміливіших проектів. Для цього важливо мати ефективну комунікацію з молоддю. Саме в цьому і полягає завдання  Київського молодіжного центру. І він успішно працює вже багато років. Міська влада підтримує ініціативи центру, допомагає в його роботі та готова втілювати перспективні для столиці проекти молоді”,- зазначив мер столиці Віталій Кличко.


     На святкування завітало багато почесних гостей, друзів, а також випускників Київського молодіжного центру.

     “КМЦ дійсно змінив моє життя. І я вдячна, що колись саме тут розпочалась моя кар’єра”,- каже одна з вихованок центру.

Нагадаємо, Київський молодіжний центр створено у 1993 році. Щороку до послуг КМЦ звертається понад 25 тисяч молодих людей.

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар