Интернет реклама УБС

18.05.18

Міжнародний енергетичний форум «Вітер і водень»



17 травня у конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбувся Перший міжнародний енергетичний форум "Вітер і водень" (INEF '18).

Захід організований Громадською спілкою "Українська вітроенергетична асоціація" і Енергетичною асоціацією "Украінська Воднева Рада", покликаний оцінити можливість забезпечення збалансованого розвитку енергетичного комплексу України і переходу до сучасної безвуглецевої економіки шляхом поєднання вітрової енергетики та енергії водню.

Також в рамках INEF '18 обговорювались реалізація вітроенергетичних проектів в умовах нового законодавства, демонструвались сучасні технології з виробництва та використання водню, виробництва вітрових турбін, успішні вітроенергетичні проекти та світовий досвід реалізації водневих енергетичних рішень, а також оцінювалась інвестиційна привабливість сектору відновлюваної енергетики України.

На форумі виступали президент Турецької вітроенергетичної асоціації Мустафа Атасевен, директор та член правління Чеської водневої технологічної платформи Карін Стеглік, голова Водневої бізнес-ради, директор “Science Concepts International” (Канада) Роберт Стаск, директор E4TECH, голова Hydrogen and Fuel Cell Consulting, діючий професор в Імперського коледжу Лондона др. Девід Харт, координатор проекту ZEFER (Zero Emission Fleet vehicles For European Roll-out) Європейської комісії, головний консультант Element Energy Ліза Руф, а також представники уряду, керівники вітроенергетичних компаній України, представники міжнародних компаній виробників вітроенергетичного обладнання.

Форум відбувся за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Комітету Верховноі Ради Украіни з ПЕК, ядерноі політики та ядерноі безпеки і Державного агентства з енергозбереження та енергоефективності Украіни.

Валерій Калініченко

Немає коментарів:

Дописати коментар