Интернет реклама УБС

17.05.18

Спеціальним гостем концерту Deep Purple стане український гурт Stoned Jesus

Виступ одного з головних колективів української stoner-сцени відкриє концерт легендарних британців 6 червня у Палаці Спорту.

Гурт Stoned Jesus існує з 2009 року і грає музику в найкращих традиціях 70-х, поєднуючи в своїх треках важку психоделію з винахідливим прогресів-роком. У їхній дискографії три альбоми, останній з яких — The Harvest — вважається чи не найкращою українською рок-платівкою 2015 року. А пісня I’m The Mountain, що увійшла до другого альбому команди, зібрала майже десять мільйонів переглядів на YouTube.

Stoned Jesus відомі тим, що є одним з найбільш гастролюючих за кордоном українських гуртів. Їхні концерти регулярно проходять в Європі, США і навіть в Південній Америці. Вони стали першими українськими музикантами, які виступили на французькому метал-фестивалі Hellfest, де зібрали під сценою тисячі слухачів.

Ігор Сидоренко (фронтмен Stoned Jesus):
«Це дуже важливий і емоційний момент особисто для мене, тому що «пьопли »були улюбленим гуртом мого тата. Навіть не уявляю, наскільки він був би щасливий від новини, що його син ділить сцену з батьками хард-року і прог-металу».

Нагадаємо, що концерт Deep Purple в Києві відбудеться в рамках всесвітнього туру The Long Goodbye Tour. Гурт представить свій останній альбом InFinite, який було видано в квітні 2017 року, а також найкращі хіти з попередніх релізів.

Немає коментарів:

Дописати коментар