Интернет реклама УБС

18.05.18

«О-Фест»!

Національна оперета України запрошує на музичне свято «О-Фест»!
9 та 10 червня 2018 року проходитиме VI Міжнародний музичний фестиваль оперети, опери та мюзиклу «О-Фест».
Фестивальні локації будуть розташовані вдень – в м. Буча (міський парк), а ввечері – на Співочому полі в Києві та на сцені театру оперети.
«О-Фест» — єдиний в Україні фестиваль оперети, мюзиклу, опери шостий рік поспіль збирає друзів з усього світу.
Співорганізатором фестивалю є Київський національний академічний театр оперети. Театр, очолюваний Богданом Струтинським, завжди у центрі актуальних подій українського мистецтва і культури.
 «Цього року відбудеться шостий фестиваль «О-Фест», – розповідає Богдан Струтинський. –  Для театру оперети фестиваль важливий тим, що дає, перш за все, художнє та професійне зростання артистів, сприяє обміну досвідом, взаємодії вокалістів різних вокальних шкіл із різних країн. А для глядачів – це прекрасне шоу та святковий настрій!»
Почесними гостями фестивалю, вже традиційно стануть Надзвичайні і Повноважні Посли країн-учасниць фестивалю, відомі політики, представники влади, діячі культури та мистецтва. А на сценах виступатимуть провідні солісти світових театрів та молоді артисти, дебютанти великої сцени. Свої творчі доробки представлятимуть молодіжні гурти та ансамблі.
В програмі фестивалю будуть презентовані класичні твори, звучатиме джаз, поп-рок, сучасна електронна музика та багато інших музичних жанрових варіацій. Також на гостей чекають незвичні сценічні формати: пластичний театр, колектив ексцентрики і буффонади, імесивний квест.
На локаціях фесту пройдуть авторські майстер-класи, ворк-шопи, презентації, експонуватимуться сучасні арт-проекти та художні виставки. Відбуватимуться витончені кулінарні дегустації та дитячі розважальні програми.
Квитки на Міжнародні Гала-концерти фестивалю «О-Фест» можна придбати у касі та на сайті театру оперети та в театральних касах міста Києва.
Вхід на всі інші події фестивалю «О-Фест», що проходитимуть на Співочому полі у м. Києві та у Центральному парку міста Буча – БЕЗКОШТОВНИЙ.

Немає коментарів:

Дописати коментар