Интернет реклама УБС

04.06.18

Фінансування житлових об'єктів: інструменти, практики, переваги та ризики

Результат пошуку зображень за запитом "Фінансування житлових об?єктів: інструменти, переваги, ризики."
В Києві, в Klichko Expo відбулась конференція: Фінансування житлових об'єктів: інструменти, переваги, ризики. Теми конференції: Переваги і ризики існуючих фінансових інструментів для ринку нерухомості — аналіз, прогнози використання; Кредитні програми для первинного ринку житла. Акредитація забудовника в банку - як пройти швидко та успішно; ФФБ та КУА — оцінка ефективності для забудовника і споживача. Практичні рекомендації використання. Нюанси оподаткування; Результативність і можливості застосування інструментів залучення коштів — зворотній зв’язок від забудовника.

В ній  взяли участь представники компаній-забудовників — топ-менеджери, керівники фінансових та юридичних департаментів;представники банків та інших фінансових установ, які працюють з ринком житлової нерухомості;засоби масової інформації.

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ІНСТРУМЕНТИ ЗАЛУЧЕННЯ КОШТІВ
Все про інструменти фінансування обʼєкту житлової нерухомості — як це працює, який інструмент обрати, які переваги отримає забудовник, які ризики необхідно передбачити, як змінюється оподаткування.
ІНСТРУМЕНТИ ФІНАНСУВАННЯ ДЛЯ ЗАЛУЧЕННЯ ПОКУПЦЯ NB!
Сьогодні фінансовий інструмент забудовника може стати частиною успішної маркетингової стратегії просування та продажів квартир. Як фінансові інструменти впливають на лояльність клієнта — розкажуть спікери конференції.
ЗВОРОТНІЙ ЗВʼЯЗОК: ДОСВІД ЗАБУДОВНИКІВ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ КОЛЕГАМ
Досвід забудовника — які інструменти і коли використовувати, нюанси практичного застосування в компанії.

Переваги і ризики існуючих фінансових інструментів для ринку нерухомості — аналіз, прогнози використання;
КРЕДИТНІ ПРОГРАМИ
Кредитні програми для первинного ринку житла. Акредитація забудовника в банку - як пройти швидко та успішно;

ФФБ та КУА — оцінка ефективності для забудовника і споживача. Практичні рекомендації використання. Нюанси оподаткування;
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК ВІД ЗАБУДОВНИКА
Результативність і можливості застосування інструментівзалучення коштів — зворотній звʼязок від забудовника;
ДИСКУСІЙНА ПАНЕЛЬ
"Як нові законодавчі ініціативи можуть змінити правила гри у фінансуванні житла"
Що чекає ринок нерухомості і фінансовий сектор — позитивні зміни та аналіз загроз.
ІНШІ АКТУАЛЬНІ ТЕМИ

ВІТАЛЬНЕ СЛОВО ОРГАНІЗАТОРІВ  ДМИТРО КРАВЧЕНКО - Президент AFI
www.afi.org.ua

Переваги та ризики діючих фінансових інструментів для ринку житла — аналіз, прогнози щодо застосування
Асоціація «Об'єднання фінансових установ» (ОФУ) створена у січні 2017 р.За результатами роботы 37 компаній стали членами ОФУ, ще 55 компаній знаходяться в статусі партнерів. При цьому члени та партнери Асоціації займають 60% ринку. За цей час представники ОФУ провели більше десятка «круглих столів», семінарів та прес-конференцій з питань функціонування фінансових установ.

ГАЛИНА ЄВЧУК Заступник голови правління банку "Глобус"
www.globusbank.com.ua
Кредитні програми для первинного ринку житла. Акредитація забудовника в банку

З моменту заснування в 2007 році Банк постійно і динамічно розвивається. Регіональна мережа Банку складається з 30 відділень. ПАТ "КБ" ГЛОБУС "встановив кореспондентські відносини з 17 банками, 2 з яких - банки-нерезиденти (DeutscheBank AG, F / M (Німеччина) і DeutscheBankTrustCompanyAmericas NY (США).

КАТЕРИНА ПЕЧОВАЛ
заступник директора Київської обласної дирекції «Укргазбанку» www.ukrgasbank.com
АБ «УКРГАЗБАНК» сьогодні - надійний та динамічний банк, який вже понад 23 роки успішно функціонує на ринку фінансових послуг. 
Впевнене просування нових банківських продуктів на внутрішніх та міжнародних ринках забезпечили АБ«УКРГАЗБАНК» зростання ділової репутації, основних фінансових показників та клієнтської бази. 
Банк активно нарощує масштаби діяльності як шляхом збільшення обсягу операцій на банківському ринку, так і шляхом територіальної експансії. 

ЄГОР СМІЛИЙ Директор фінансової компанії Z Capital www.z-capital.com.ua
Як збільшити продажі за допомогою ФФБ. Практичні рекомендації у використанні

За 10 років ФК «Житло-Капітал» стала найбільшим управителем ФФБ в Україні. Робота компанії - найкращий доказ успішного застосування європейського досвіду в нашій країні.
З 2008 року ФК «Житло-Капітал» залучено інвестицій на суму понад 20 млрд. грн. та профінансувала введення в експлуатацію більше 50 об'єктів загальною площею 1,16 млн. кв.м

КУА — як правильно застосовувати інструмент: нюанси та "лайфхаки"

ОКСАНА ГОЛОБОРОДЬКО - Директор департаменту продажів корпорації «Укрбуд»
www.ub.com.ua

Результативність та зручність у застосуванні фінансових інструментів — зворотній звʼязок від забудовника

Підприємства та організації Корпорації «Укрбуд» є продовжувачами видатних традицій промислового, житлового та спеціального будівництва, яке з 20-х років ХХ століття здійснюється на території України. До складу корпорації входять проектні інститути, будівельні та монтажні підприємства, які ведуть свою історію ще з 30-х років ХХ століття. 
На сьогодні ми об'єднуємо організації і підприємства різних форм власності, розташованих в основних містах України, що забезпечують реалізацію проектів різної складності без територіальних обмежень. 

ОЛЕНА ШУЛЯК - Керівник напрямку «Будівництво» BRDO www.brdo.com.ua
Офіс ефективного регулювання (Better Regulation Delivery Office) – незалежний експертно-аналітичний центр, створений за ініціативи Міністерства економічного розвитку та торгівлі України та західних партнерів. Фінансується Європейським Союзом в рамках проекту FORBIZ та в рамках Ініціативи EU4Business. 
BRDO працює над спрощенням умов ведення бізнесу та ефективним державним регулюванням у 6 економічних секторах: будівництво, ІТ та телекомунікаціії, енергетика, сільське господарство, транспорт та інфраструктура, ринковий контроль та нагляд. 
Офісом ініційовано скасування понад 400 незаконних і неактуальних актів, ухвалено низку законів та рішень на користь бізнесу.

Як нові законодавчі ініціативи можуть змінити правила гри у сфері фінансування житла.
Що чекає ринок нерухомості і фінансовий сектор — позитивні зміни та аналіз загроз
Спікери дискусійної панелі:

ОЛЕНА ШУЛЯК, керівник напрямку "Будівництво" BRDO
ВІКТОРІЯ ВОЛКОВСЬКА, генеральний директор AFI
МАРІЯ ГРАБОВСЬКА, "Адвокатське бюро Марії Грабовської"
АНДРІЙ ЛЕВІН,
СЕРГІЙ ОВЧИННИКОВ,

Валерій Калініченко

Немає коментарів:

Дописати коментар