Интернет реклама УБС

03.08.18

Ольга Грінблат (ОАЕ) “Тонка справа або Not allowed”

Результат пошуку зображень за запитом "Ольга Грінблат"Результат пошуку зображень за запитом "Ольга Грінблат"
2 серпня 2018 року в Музеї української діаспори відбулось відкриття персональної виставки фотохудожниці Ольги Грінблат (ОАЕ) “Тонка справа або Not allowed”.

У виставковому просторі музею представлені вибрані роботи фотохудожниці, які переважно належать до улюблених жанрів – пейзажних та жанрових. Більшість фото авторка зробила у Об’єднаних Арабських Еміратах (у цій країні Ольга живе і працює з 2011 року), а також у інших куточках світу – США, Тайланд, Малайзія та ін. “Моє улюблене місце зйомки – пустеля, адже саме тут можна побачити неповторну і вічну гру природи, відчути себе її частиною та спробувати зафіксувати найяскравіші миті”, - говорить фотохудожниця.

Персональна виставка Ольги Грінблат “Тонка справа або Not allowed” триватиме з 2 серпня по 5 вересня 2018 року в Музеї української діаспори за адресою: Київ, вул. Московська, 40 б.

Вартість квитка з 3 серпня - 25 грн. (пільговий – 10 грн.).
Телефон для довідок: 0442806418.

Біографічна довідка:
Ольга Грінблат (нар. у м. Києві). Закінчила Київський національний університет технологій та дизайну. З 2009 р. навчалася у Київській школі фотографії. З 2011 р. тривале захоплення фотомистецтвом перетворилося на професію – Ольга Грінблат працює фотографом у м. Дубай (ОАЕ). Основний напрямок – приватні фотозамовлення.

Участь у виставках:
2014 р. – групова виставка “Substance of Form”, Agora Gallery, Нью-Йорк, США.
2014 р. – презентація вибраних робіт у складі Nordic Business Council Sundowner, Дубай, ОАЕ.
2015 р. - участь у соціальному фотопроекті “Красивою бути легко”, Національний музей літератури України, Київ, Україна.
2016 р. - персональна виставка у Mazaya Business Avenue, Дубай, ОАЕ.

Немає коментарів:

Дописати коментар