Интернет реклама УБС

11.11.18

VI Фестиваль бразильских фільмів

З 9 листопада 2018 року в столичному кінотеатрі “Київ” проходив VII Фестиваль бразильського кіно. Урочисте відкриття відбулося за участю Надзвичайного та Повноважного Посла Федеративної Республіки Бразилія в Україні Пана Освальдо Біато.
 
Протягом Фестивалю демонструвались наступні фільми:

Пеле: Народження легенди (2016)Pelé: Birth of a Legend

 
«A boy with nothing who changed everything»Біографічна драма розповість про закулісся спорту, зокрема про життя видатного гравця в історії футболу - Пеле. Глядачі стануть свідками непростого життя бразильської легенди спорту. Скільки перешкод тому вдалося подолати на своєму шляху, щоб домогтися світової популярності? Це зараз він демонструє неймовірні професійні досягнення і на додачу до всього не забуває про благородних справах, але раніше все було по-іншому. З ранніх років Пеле жадав отримати визнання, невпинно йшов до своєї мрії, долаючи перешкоди, тим самим загартовуючи свій характер. Картина охоплює дитинство футболіста, аж до перемоги на першому етапі Кубка світу в Швеції, коли Пеле було сімнадцять років. Доля не завжди була прихильною до спортсмена, проте за кожною успішною особистості стоїть величезна праця, залізна воля і тверда впевненість у власних силах.
Жанри: біографія, драма, спорт 
Вікові обмеження: в Україні 12+ 
Тривалість: 1 ч. 47 хв. 
Країна: США 
Світова прем'єра: 23 квітня 2016 
творці
Режисери: Джефф Цимбаліст, Майкл Цимбаліст
 Сценаристи: Джефф Цимбаліст, Майкл Цимбаліст 
Акторський склад
Кевін де Паула (Kevin de Paula)Кевін де Паула ... Pele 
Леонардо Ліма Карвальо (Leonardo Lima Carvalho) ... Younger PeleСеу 
Жоржі (Seu Jorge)Сеу Жоржі ... Dondinho 
Маріана Нюнс (Mariana Nunes) ... Celeste Arantes (Pele's Mother) 
Мілтон Гонсалвеш (Milton Gonçalves)... Waldemar de Brito 
Сет Майклс (Seth Michaels) ... Mario Zagallo 
Вінсент Д'Онофріо (Vincent D'Onofrio)  ... Feola 
Андре Маттос (André Mattos) ... Santos club's coach 
Філ (Phil Miler) ... оповідач 
Рафаель Енрікес (Rafael Henriques)... Yuri (14 year old)



 Ріо 3D (2011) мультфільм

Красивий і дуже недалекий папуга, що народився в неволі в невеликому містечку штату Міннесота, летить у пошуках пригод, на батьківщину предків, в Ріо-де-Жанейро.
 Прем'єра в Україні 7 квітня 2011
Жанри: комедія, мультфільм, мюзикл, пригоди, сімейнийБюджет: $ 90 000 000Формат: 3DТривалість: 1 ч. 36 хв.Країна: СШАСвітова прем'єра: 22 марта 2011творці
Режисер: Карлос СалданаСценаристи: Дон Раймер, Джошуа Стернин, Джеффрі Вентімілья, ...Акторський складДжессі Айзенберг (Jesse Eisenberg)Джессі Айзенберг ... BluЕнн Хетеуей (Anne Hathaway)Енн Хетеуей ... JewelДжеймі Фокс (Jamie Foxx)Джеймі Фокс ... NicoВілл Ай Ем (Will.i.am)Вілл Ай Ем ... PedroРодріго Санторо (Rodrigo Santoro)Родріго Санторо ... Tulio / Soccer AnnouncerКарен Дішер (Karen Disher)Карен Дішер ... Mother BirdКарлос Понсе (Carlos Ponce)Карлос Понсе ... Marcel (Lead Smuggler)Джордж Лопес (George Lopez)Джордж Лопес ... RafaelДжемейн Клемент (Jemaine Clement)Джемейн Клемент ... NigelДжейсон Фріккіоне (Jason Fricchione)Джейсон Фріккіоне ... Truck Driver



Іван. Назад у минуле
Ivan: De Volta Para o Passado / Іван: Повертаючись у минуле
Рік: 2011
Країна: Україна, Бразилія
Режисери: Гуто Пашко
Студія: GP7 Cinema
Жанр: драма, документальний
Прем’єра (в Україні): 31.08.2011
Прем’єра (у світі): 01.10.2011
Тривалість: 105 хв


У 1942 році Іван Бойко був вигнаний із рідного села на Тернопільщині на примусові роботи до Німеччини. В 1948 році він емігрував до Бразилії і ніколи не повертався, але залишився вірним культурним традиціям своєї країни за допомогою музики. Фільм документує повернення 91-річного Івана після 68 років розлуки на Батьківщину, де він відвідує своїх родичів і рідне село. Візуальні та звукові образи,, що виникають при читанні щоденників Івана, ретранслюють його власний досвід емігрантських буднів, передають усю гіркоту становлення нового життя на чужині.

В головній ролі — сам Іван Бойко.


Немає коментарів:

Дописати коментар