Интернет реклама УБС

23.11.18

Зустрвч з Шимоном Сікорським

З нагоди 10-річчя компанії FRESHPR у кінці листопада гуру польського та європейського PR Шимон Сікорський відвідав столицю України та виступив перед українськими колегами з темою про найновіші європейські тренди у PR та комунікаціях. Подія відбулася 21 листопада на локації нового столичного бізнес-акселератора — Omni Campus (ВДНГ).

Шимон Сікорський — голова правління польського агенства Publicon PR Agency, Лектор MBA та президент найбільшої PR-асоціація в Польщі — Ради польської асоціації зв'язків з громадськістю. Засновник Дня Соціальних ЗМІ Польщі — найбільшої польської соціальної медіа-конференції. Консультант, тренер та лектор з комунікацій (Internet Beta, Європейський Конгрес КСВ, PR-Конгрес, TEDx).

Зустріч відбулась у інтерактивному форматі, де усі теми обговорювалися спільно. Серед тем – порівняння світових ринків та ринку України, рівень розвитку, моральність у професії, технології.
Стартапери - улюбленці польських медіа

Шимон Сікорський вперше відвідав Україну в зв'язку з 10-річчям компанії FRESHPR. У OMNI Campus піарник провів лекцію про новітні тренди в масових комунікаціях і поділився яскравими кейсами.Цікаво, що польські медіа зараз в пошуках нових облич у всіх сферах життя. Вони шукають лідерів, які можуть ділиться прогресивними ідеями, міняють суспільство кращу сторону.В якійсь мірі, такими лідерами в бізнесі стали стартаперів. Вони поводяться, як звичайні люди. На противагу важливим топ-менеджерам з великих корпорацій. Людям подобається їх манера триматися просто. Вони вітають відкритість і позитивний настрій.Цей тренд почав міняти корпоративний стиль. Корпорації прагнуть скоротити дистанцію між брендом і споживачем. Їх топ-менеджера тепер виглядають і поводяться як прості хлопці.А взагалі, конференція для стартаперів на 6 000 осіб - звичайна справа в Польщі. 

Леонід Коваленко (для журналу "Імена")

Немає коментарів:

Дописати коментар