Интернет реклама УБС

01.12.18

У Києві розробили стратегію розвитку ВМС України

29 листопада 2018 року у Києві відбулась ІІ Міжнародна конференція з питань морської безпеки.

Під час заходу, який організований спільними зусиллями командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України та Міжнародного центру стратегій безпеки і оборони, була презентована «Стратегія Військово-Морських Сил Збройних Сил України 2035».

Виступаючи перед учасниками конференції, а це – дипломати, військові з багатьох країн світу, політики, міжнародні експерти і журналісти, командувач Військово-Морських Сил ЗС України адмірал Ігор Воронченко зазначив, що були враховані нові виклики та отриманий досвід.

"Ця Стратегія є першою спробою зазирнути у майбутнє. Вона відпрацьована командуванням Військово-Морських Сил разом з українськими та іноземними експертами. Кінцевим результатом реформи Військово-Морських Сил стане відбудова військово-морських спроможностей України, надійний захист Батьківщини і здатність перемагати сильнішого супротивника. Це вимагатиме нового мислення, певного часу і значних ресурсів", – наголосив адмірал Ігор Воронченко.

Дипломати, політики та експерти у своїх промовах давали оцінку сучасним викликам безпеці в Чорному й Азовському морях та пропонували шляхи адекватного реагування на них. Серед учасників конференції виказували свою думку контр-адмірал Ненсі С. Лакоре,, заступник командувача 6-го флоту США, Єн Ловер, начальник штабу командування Королівських ВМС Великобританії

Немає коментарів:

Дописати коментар