Интернет реклама УБС

09.03.19

«Діалоги» Ксенії Дацюк і Антона Тарасюка



Фото Леоніда Коваленка

«Діалоги» – романтичний живописний проект Ксенії Дацюк і Антона Тарасюка, двох яскравих особистостей, чиї долі поєднані коханням, а творчість – однією майстернею.
Дацюк Ксенія народилася у Львові в 1994 році в родині скульпторів і художників. Закінчила Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки (м. Луцьк) і Національну академію образотворчого мистецтва і архітектури (НАОМА). Активна виставкова діяльність Ксенії налічує персональні виставки в Музеї Гетьманства (м. Київ), галереї Пальмґрен (м. Львів), Центрі сучасного мистецтва (м. Івано-Франківськ); спільну виставку з А. Тарасюком («Нове») у Музеї образотворчого мистецтва О. Бєлого (м. Чорноморськ); участь у всеукраїнських виставках Національного союзу художників України. Роботи знаходяться в приватних колекціях України, Білорусі, США, Китаю, Італії, Канади, Франції та в фонді Музею образотворчого мистецтва О. Бєлого.
Тарасюк Антон народився в м. Алчевськ у 1986 році. З дитинства проводив багато часу за мольбертом поряд із місцевими майстрами живопису. Закінчив художню школу в рідному місті, але вибір на користь вступу до академії зробив майже 15 років потому, після тривалого періоду духовного служіння і важкої хвороби. У стіни НАОМА в’їхав на інвалідному візку і провів два роки в майстернях, вивчаючи живопис, після чого став на новий шлях у творчому і особистому житті. З 2015 року веде активну виставкову діяльність: учасник всеукраїнських виставок Національного союзу художників України, у 2017 році мав спільну виставка з К. Дацюк («Нове») та в 2018 році персональну виставку «Визволення» у Музеї образотворчого мистецтва О. Бєлого (м. Чорноморськ). Роботи знаходяться в приватних колекціях України, Австрії, США.


Немає коментарів:

Дописати коментар