Интернет реклама УБС

24.03.19

INSIGHTS

22 березня Spivakovska ART: EGO gallery презентувала колективну виставку молодих українських художників INSIGHTS. На виставці представлені роботи, виконані в різних медіа. В результаті відбору робіт, які надійшли в рамках Open Call від Spivakovska ART: EGO gallery, куратори сформували список авторів, роботи яких представлені на фінальній виставці. Експозицію склали роботи, в яких був відзначений оригінальний стиль виконання і концептуальна відповідність заданій темі.

Основна ідея фінальної виставки: глибинні рефлексії художника. В основу покладено питання самоідентифікації художника, його внутрішнього самопошуку і гармонізації із зовнішнім світом. За рахунок чого художник проявляє своє «Я» в роботах? Де закінчується його персональний кордон і починається момент впливу і втручання зовнішніх чинників? Як художнику знайти самого себе за допомогою своєї творчості, не піддавшись спокусам змінитися під впливом зовнішніх обставин?

У виставці візьмуть участь такі автори: Тетяна Русецька (Київ), Катерина Ріпа (Ekateryna Repa) (Одеса), Dmitriy Zazimko (Київ), Marina Borodulya (Київ), Тетяна Колесник (Харків), Elizaveta Hilko (Київ), Тарас Гайда ( Київ), Jenia Tkachenko (Київ), Анастасія Рябцева (Nastasya Ryabtseva) (Дніпро), Oleksii Nosenko (Київ), Igor Redkin (Київ), Ірина Лоїк (Iruna Loik) (Львів), Masha Garnyk (Київ), Artem Kaffelman ( Київ), Оксана Титенко (Київ).

«Ми завжди відкриті новим іменам і приймаємо в своїх стінах не тільки відбулися, а й молодих талановитих художників», - каже Ліка Співаковська, засновник Spivakovska ART: EGO gallery.

Кураторами проекту виступили Юлія Міхно і Дарина Біленко.

Dasha Bilenko, куратор виставки:
«Як куратор і інсайдер арт-сфери, я з великим інтересом стежу за появою на локальній арт-сцені нових імен. Для мене важливо знайомство з молодими художниками, які готові заявляти про себе і вести творчий діалог. При знайомстві з роботами учасників, я, в першу чергу, звертала увагу на рефлексії їх внутрішніх персональних трансформацій, а також на свіже звучання вже відомих технік. У мене з'явилися улюблені роботи в експозиції. Впевнена, що і у глядача вони теж з'являться ».

Юлія Міхно Julie Julie, куратор виставки:
«Метою цього Open Call, в першу чергу, було представити широкій публіці роботи тих артистів, які в силу різних причин залишаються в майстернях. Становлення українського арт-ринку зараз на початковій стадії і багато молодих художників не знають, як співпрацювати з галереями, бояться реакції глядача, арт-критиків, etc. І для того, щоб отримати визнання, впізнаваність і продажу, відповідно - необхідно всього лише почати діяти, вийти за рамки майстерні! Мене дуже порадували і приємно здивували концепції представлених на відбір робіт (а їх було кілька сотень!): Глибокі смисли, нестандартне мислення, новаторський підхід. У нас безмежно талановиті артисти! Приходьте на виставку і переконайтеся в цьому самі ».


Експозиція виставки c 23.03 - 2.04.2019 з 11:00 до 19:00 щодня. Вхід вільний.
Адреса: м Київ, вул. Саксаганського, 59 Б.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар