Интернет реклама УБС

18.06.19

В Києві презентували громадську спілку «Відкритий Китай»

18 червня у ТПП України офіційно відкрилось ще одне представництво міжнародної організації, яке допоможе вітчизняним підприємцям легко знайти партнерів у Китайській Народній Республіці.

«Open Gate China» – головний партнер китайської організації «Chinese People's Association for Friendship with Foreign Countries» («CPAFFC»), яка є з’єднувальним мостом між урядом і китайським товариством за кордоном.

    «Відкриття «Open Gate China» в Україні – це ще одне свідчення зміцнення дружніх відносин між Китаєм та Україною. Тепер будь-який вітчизняний підприємець може тут, у ТПП, знайти партнера», – сказав Геннадій Чижиков, президент Торгово-промислової палати України.

Метою роботи «Open Gate China» є налагодження культурного, просвітницького й економічного зв’язку між Україною та Китаєм.

    «Продуктивний розвиток відносин між Китаєм та Україною дуже важливий для нас. І вони мають чимало перспектив. Ми будемо своїми зусиллями створювати найкращі умови для співробітництва наших країн у різних сферах, у тому числі гуманітарній, економічній, політичній і культурній», – прокоментував Song Jingwu, віце-президент «CPAFFC».

Важливим аспектом є також взаємодія України, Китаю та Італії. Китай починає розглядати Україну як важливий майданчик (виробничий, інфраструктурний і логістичний) для активної співпраці з Європою.

    «Ми сьогодні відкриваємо нову сторінку співробітництва. Більше року назад я відкрив таку ж організацію в Італії та продовжую бути її президентом. За рік було реалізовано багато проектів, які розширюють стосунки між Італією та Китаєм. Сьогодні ми відкрили представництво в Україні і сподіваємося на його плідну роботу й ефективні результати. Україна може презентувати свої інтереси в світі, їй є чим поділитися. Наше завдання – підготувати вітчизняні компанії для виходу на міжнародні ринки та до активної співпраці з Китаєм», – зауважив Марко Тосон, віце-президент «Open Gate China» в Україні,  представник Торгово-промислової палати України і Почесний консул України в Італії.

Важливо зазначити, що китайські компанії зацікавлені у співпраці з українським бізнесом у багатьох сферах торгівлі, економіки та інвестицій.

    «Нещодавно наша делегація побувала в Китаї. Ми зустрічалися з місцевими бізнесменами з абсолютно різних сфер економіки та торгівлі і побачили живий інтерес до нашої країни. І зараз нашим першим кроком стане виокремлення найактуальніших  потреб китайської й українських сторін для ефективної співпраці», – зазначила Юлія Висоцька, віце-президент «Open Gate China» в Україні.

Після урочистого відкриття організації українські та китайські бізнесмени мали змогу обговорити перспективи співпраці.





(ІМЕНА)
Леонід Коваленко

  

Немає коментарів:

Дописати коментар