Интернет реклама УБС

06.08.19

В Києві відкрився Музей становлення української нації

Побач.Відчуй.Пишайся!
В Києві відкрився Музей становлення української нації.
Від експозиції до експозиції в музеї прокладена глибока ідеологія, яка викликає різні емоції та дає можливість кожному відвідувачу аналізувати, робити власні висновки, що до історичних епізодів у формуванні нашої з вами сучасності.
"Зовнішній вигляд історичних постатей, їхній вік та одяг відповідають тому часу, коли відбувалась подія, показана в сюжеті, або тому періоду, коли вони були на піку своєї слави чи в період найбільшого піднесення. Тепер кожен на власні очі зможе побачити як виглядали козаки, Тарас Шевченко, Леся Українка, Степан Бандера та інші відомі реформатори української нації", – ідеться в описі музею.
Завдяки пристроям віртуальної реальності максимально близько відтворена атмосфера епохи, до якої належить зображена подія.
Музей має понад 25 експозицій з історичним контентом розробленим згідно з наукових досліджень великої команди вчених, музеїв та українських і європейських інститутів.
А вся інформація транслюється.в дуже незвичній інноваційній формі: запахи, діорами, звуки, 3D-проекції, унікальні фігури, що максимально передають зовнішність людини (синці, волосся, зморшки, пігментація, …), деякі з них розмовляють та підморгують відвідувачам. Для дітей є окремі стенди для легкого та швидкого сприйняття інформації.
Достовірну інформацію про те як відвідати Музей можна отримати на сайті http://www.museumsun.com/visitors/
та соціальних сторінках.
#museumsun


Леонiд Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар