Интернет реклама УБС

08.08.19

Лайма Рандеву Одеса'19

8 серпня в Одесі, в Літньому театрі «Морвокзал» Лайма Вайкуле відкриває грандіозний музичний фестиваль Laima Rendezvous Odesa 2019. Вперше за п'ять років свого існування фестиваль Лайми Вайкуле Laima Rendezvous відбудеться за межами Латвії. Триденний музичний марафон збере понад 30 популярних українських і зарубіжних виконавців. Серед учасників Ірина Білик, балет Freedom, Alekseev, Kazka, Tomas N'evergreen, NK, Jerry Hell, Арсен Мірзоян, «ВВ», Ніно Катамадзе, Вахтанг Кікабідзе. «BezОбмежень», а також таємничі гості, імена яких триматися в найсуворішому секреті.
Другий день фестивалю на глядачів чекає творчий вечір королеви сцени неповторною Лайми Вайкуле. Сюрпризом від Лайми стануть дуети з українськими виконавцями, які також поки не називаються.

Laima Rendezvous - це не тільки свято музики, а й виступи відомих коміків. Гумор і музика - така концепція фестивалю. Крім того гості фестивалю зможуть оцінити гастрономічні витребеньки одеської та латвійської кухонь, а також модний річний мерч від самої Лайми Вайкуле. Єдине чого не буде на фестивалі, так це конкурсу виконавців

Welcome to Laima Rendezvous Odesa 2019

Напередодні цієї події Лайма Вайкуле всього на один день прилетіла до Києва, щоб зустрітися з журналістами. Прес-конференція пройшла в форматі дружньої зустрічі, цікаве і приємне спілкування і, звичайно ж, квіти і смачний фірмовий торт від L'KAFA CAFE для улюбленої співачки.
Організатор фестивалю Квартал-Концерт і Студія «Квартал 95»




Фото Олексія Свертоки

Немає коментарів:

Дописати коментар