Интернет реклама УБС

19.09.19

Відбувся Інвестиційний форум міста Києва

17 вересня 2019 року в Мистецькому арсеналі відбувся Інвестиційний форум міста Києва, тематично присвячений цьогоріч питанням стратегії створення та розвитку Київської агломерації.
Участь у заході взяли представники міжнародних та українських інвесторів, органів місцевого самоврядування, київського бізнесу, креативної та ІТ-спільноти, успішних іноземних інноваційних проектів в царині місцевого врядування. Відбулося жваве обговорення доповіді мера міста Віталія Кличка та інших доповідачів щодо стану й розвитку інвестиційного потенціалу міста Києва, а також шляхів його перетворення в сучасний мегаполіс у складі потужної Київської агломерації, яка буде місцем, привітним для інвесторів, підприємців та туристів.
Акценти виступаючих робилися на необхідності створення інфраструктури з підтримки підприємництва, зокрема, технопарків, різноманітних публічних просторів та стартапів, промоції та брендування міста й країни, проведення освітніх програм для підприємців, розвитку креативної індустрії тощо.




Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар