Интернет реклама УБС

19.09.19

Національний цирк Укрпаїни - Нова ексклюзивна циркова програма стимпанк цирк шоу «Маятник часу» Pendulum of time – (Шалені мрійники)

Часу на вибір немає, запевняє Національний цирк України! Є тільки мить і тому в одну цю мить треба вкласти всі свої сили та бажання. Запрошуємо Вас зазирнути у минуле разом з відкриттям 59-го циркового сезону. Вже з 14 вересня 2019 року на глядачів чекає стилізована мандрівка з новою ексклюзивною  цирковою програмою стимпанк цирк шоу «Маятник часу» Pendulum of time – (Шалені мрійники).
Глядачі разом з унікальними та сенсаційними виконавцями програми зможуть перевести стрілки годинника на кілька століть назад та опинитися у центрі пригодницької мандрівки у давнину.
Шоу вражатиме Вас новими фантазійними рішеннями, адже тільки у Цирку неможливе та недосяжне стає реальним.
Відкриватиме нову програму, артист Костянтин Крутько, який був удостоєний спеціального призу на Першому Міжнародному фестивалі у Білорусі з унікальним номером «Повітряна мачта».
Професійні майстри видовищного балансування на канаті захоплять погляди глядачів з перших секунд. А золотий призер на Міжнародному фестивалі у Кореї, володар почесної нагороди «International Magicians Societys» Євгеній Новосьолов дивуватиме секретами магії та ілюзії.
Акробати на роликах Ольга та Олександр Амподистови демонструватимуть високий рівень виконавської майстерності. Наші глядачі, які люблять екстремальні трюки та круті віражі з насолодою спостерігатимуть за цирковими номерами на велосипедах.
Красу людського тіла можна буде побачити під час виконання оригінального номеру «Колесо Сіра» у виконанні Олексія Главацького, а також висококваліфіковані артисти дивуватимуть Вас гімнастичними та силовими вправами на турніках під керівництвом Володимира Єрьоменка.
Еквілібристка, Вікторія Дзюба, Золотий переможець Київського Міжнародного Молодіжного фестивалю циркового мистецтва «Золотий каштан» продемонструє особливу гнучкість тіла, та вражаючу рухливість суглобів.
Знайомити глядачів з історією гуманної дресури тварин сучасною мовою будуть досвідчені дресирувальники коней, собак та хижих звірів.
Розважатиме глядачів комік-шоу «Пластилін» під керівництвом Олега Литвинського.
Якщо Ви мрієте про відпочинок, мрієте провести час з родиною драйвово та з користю, не знаєте на чому зосередити свою увагу тоді вам точно до Цирку.
Не втрачайте свій шанс поринути у минуле разом з маятником часу, купуйте квитки на циркову виставу вже сьогодні!
Програма


«Повітряна мачта» у виконанні Костянтина Крутько

Відкриватиме нову програму, артист Костянтин Крутько, який був удостоєний спеціального призу на Першому Міжнародному фестивалі у Білорусі з унікальним номером «Повітряна мачта». Артист легко та невимушено демонструватиме глядачам неймовірні можливості людського тіла. Кожна частинка тіла від шиї до кінчиків пальців – це сталеві м’язи, які стануть для гостей цирку взірцем здорового способу життя. Ризиковані трюки, неймовірні обриви високий професіоналізм та артистизм здивують наших глядачів, які отримають захоплення та бурхливі емоції від перегляду номеру.


«Акробати на роликах» - п/к Олександра Амподистова

Молоді та стильні виконавці, немов вітер летять до нових пригод, до нових перемог…Високий рівень професійної майстерності, променисті посмішки, море чарівності все це наш глядач спостерігатиме під час роботи акробатів на роликах. У номері побачимо силові підтримки, гарну фізичну підготовку, а кульмінаційною крапкою стане прокрутка артистки навколо своєї осі. При затемненому освітленні цей трюк виглядає справді вражаюче. Артисти даруватимуть глядачам море позитиву та гарного настрою!


Атракціон «Ілюзія сучасності» - п\к Євгенія Новосьолова

А ви та ваші діти люблять ілюзію та магію? Тоді вам точно сподобається наш ілюзіоніст, володар золотої винагороди на Міжнародному фестивалі у Кореї та почесної нагороди «International Magicians Societys». У новій програмі фокусник демонструватиме глядачам проколювання та розпилювання клоуна трьома величезними пилами. А нашим наймолодшим глядачам сподобаються маніпуляції з різними предметами.


«Дресировані папуги» - п/к Оксани Ляхорської

Вам подобаються розумні і красиві папуги? Ви любите пернатих і готові побачити дещо по-справжньому приголомшливе? У нас ви точно будете приємно вражені, наскільки артистичні і розумні ці екзотичні птахи! Шоу папуг - це час, коли Ви зможете побачити трюки у виконанні талановитих дресированих папуг ара- Єври та Фоксі. Повірте, Ви будете по справжньому приголомшені!


«Еквілібр» - Вікторія Дзюба

До Національного цирку України майбутню артистку п’ятирічного віку привели батьки, де її дуже вразив цирковий номер- каучук. «Саме цей номер і став для мене доленосним»- розповідає Вікторія. Спочатку були спортивні танці, там вона займалася два роки. А потім, педагоги порадили їй записатися до циркової студії. Для Вікторії наставниками та вчителями у професійній цирковій діяльності були- Людмила Соболєва та Олег Куринський. Наразі, вона навчається у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв у викладача Наталії Позднякової, яка продовжує удосконалювати майстерність виконавиці. Цей номер можна вважати візитівкою програми!!!


«Свобода коней» - п/к Руслана Яремчука

До відкриття нового сезону готувалися не лише керівники дресированих тварин, але і їх вірні друзі. -«Коні повинні були призвичаїтися до нового музичного супроводу, нового освітлення. Адже, один неправильний рух зі сторони освітлювача, призводить до зупинки усіх коней. У номері працюють: пара породи фриз, пара породи- тінкер, а також, задіяні шотландські поні. Відповідно мені, як керівнику, довелося удосконалювати та робити нові перебудови та комбінації. Це дуже складний та довготривалий процес, але я думаю, що нам все вдалося. Вони добре володіють командами «Вальс» та «Апорт», вміють вітатися з глядачами, а щоб у цьому переконатися потрібно лише прийти до нас на виставу та переглянути наш кінний номер»- розповідає Руслан.


«Гімнасти на різновисоких турніках» - п/к Володимира Єрьоменко

Номер був створений у 2002 році. Майстри спорту по спортивній гімнастиці «Гімнасти на різновисоких турніках»-п/к Володимира Єрьоменка, захоплюватимуть Вас гімнастичними та силовими вправами.
За час свого існування номер неодноразово приймав участь у Міжнародних циркових фестивалях. Розкриємо вам маленьку таємницю, Національний цирк України вів перемовини з керівником номеру, більше року аби вони змогли приїхати до Києва на гастролі, щоб здобути вашу прихильність.
Виконавці з успіхом працювали в Америці, Голландії, Великобританії, Австрії, Німеччині, а також у всесвітньовідомій “Opera House” - Сідней (Австралія) та Канаді.


Атракціон «Хижі звірі» - п\к Юлії та Миколи Козирєвих

Молоді послідовники талановитих професійних артистів Людмили та Володимира Шевченків будуть вкотре дивувати глядачів своїм умінням гуманної дресури. Адже робота з тваринами вимагає величезного таланту, терпіння, любові до тварин незалежно від того, великий це хижак або невеличкий звір. Саме при роботі з тваринами важливо виявити їх схильності та переваги: ​​хто любить стрибати, хто лазити, хто танцювати. Досвідчений тренер тварин спостерігає за своїми підопічними, придивляється у кого який характер, кому, що подобається, в цьому направленні і йде гуманна дресура. Так, Юлія та Микола Козирєви зуміли відкрити та поєднати таланти своїх тварин в атракціоні «Хижаки».


«Колесо Сіра» - Олексій Главацький

Олексій Главацький- артист у четвертому поколінні. З п’яти років батьки навчали його різним цирковим трюкам та жанрам. Незважаючи на те, що він лише розпочинає свою кар‘єру- артиста, він вже успішно гастролював у таких країнах як Фінляндія, Литва, Естонія. Олексій позиціонує себе, як канатоходець та еквілібрист на вільному дроті, має хобі- жонглювання. Але у нашій програмі «Маятник часу» він працюватиме з не менш оригінальним номером -«Колесо Сіра». Учасник телепроекту «Україна має талант».


«Високий канат» - п/к Олега Зарубіна

Знайомити глядачів з унікальним жанром мистецтва «Високий канат» будуть наші артисти Юлія Біленко та Олександр Зарубін. Цей оригінальний вид циркового мистецтва, заснований на збереженні рівноваги на канаті у поєднанні з акробатикою, еквілібристикою та гімнастикою.
Цей безстрашний номер наповнений складними трюками, підкреслений гарною музикою створить неповторну атмосферу вишуканості і майстерності!


«Дресировані собаки» - п/к Тетяни Пелех

«Бордоські доги- це дуже унікальна порода охоронних собак. Керівник номеру вважає, що це одна з найінтелігентніших порід. Вони дуже розумні, надзвичайно красиві, чудово відчувають настрій глядачів. Вони дуже артистичні, добре розуміють коли у них репетиції, тоді можуть трішки хитрувати, а коли виходять працювати на глядача, то викладаються по максимуму. У номері працює - 16 собак. Управляти такою кількістю чотирилапих дуже не просто, адже кожен вимагає до себе уваги, поваги та любові. Обрати собі улюбленця просто не можливо, оскільки вони все відчувають. Тому щодня під час наших прогулянок парком я проводжу з ними бесіди, вони мене уважно слухають та розуміють. Часто мене запитують, чи могла я б обрати собі іншу професію та залишити кар‘єру дресирувальника? Відповідь у мене завжди одна-НІ. Без моїх друзів я навіть не уявляю собі свого подальшого життя. Хотілось би зауважити, що це єдиний в світі номер дресированих собак, де працюють бордоські доги! Я думаю, що від нашого виступу всі глядачі у залі будуть у захваті!» -розповіла- керівник номеру Тетяна Пелех.


«Trio- Prime» (російська палка) - п/к Тимофія Чемко

У повітрі на висоті-8 метрів унікальний номер «Trio-Prime»- п/к Тимофія Чемко, приверне увагу наших шанувальник з перших секунд. А виконавці гарантовано полонять серця наших глядачів різних вікових категорій. Артисти виконають неймовірно складні акробатичні комбінації!

Група клоунів «Пластелін» - п/к Анатолія Литвинського


«Comic band Plastilin» був створений у 1994 році Олегом Литвинським та Андрієм Обуховим. Протягом 24 років Plastilin викликає мільйони посмішок на обличчях дітей та дорослих у різних країнах. Plastilin - це унікальні вистави, виразні імпровізації, чарівні трюки, вечірки для дітей та спеціальні шоу для дорослих. Клоуни обіцяють створити неймовірну атмосферу під час нової програми, здивують глядачів авторськими репризами, божевільними жартами та чудовими історіями які запам’ятаються надовго. 

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар