Интернет реклама УБС

26.01.20

"Дивовижний світ" Вадима Черних

3 18 по 29 січня 2020 року у Галереї авторських робіт сучасного українського мистецтва Art Ukraine Gallery галерея "Гама" ("GAMMA"вул. Грушевського, 9-А) триває пересональна виставка "Дивовижний світ" Вадима Черних, Майстра Кунта-Йоги і Остеопатії.
Людина є невід'ємною частиною Всесвіту. Бути в консонансі з оточуючим світом, відчувати істинну природу речей, знаходити баланс внутрішнього та зовнішнього – це основи повноцінного життя.
Мистецтво є одним із засобів на шляху до відчуття ритму гармонії і Вадим Черних в повній мірі розкриває це питання. Його творчість відображає прості дива, які так часто залишаються непомітними за буденними справами.
Переглядаючи картини художника, можна відчути дійсно ритм гармонії. А особливо це відчувається на цей рік. Із представлених на виставці робіт, художник зробив перекидний календар на 2020 рік, присвятивши кожному місяцю одну із своїх картин. Цей календар є свого роду попередженням, що буде відбуватися у цьому році по всім місяцям. Згідно астрологічних розрахунків 2020 рік є останнім роком перед новою епохою, що прийде в 2021 році. Так астрологи через створені ними гороскопи зазначають, що 21 грудня 2020 року планети Сонячної системи увійдуть в перші градуси сузір’я Водолія і з цієї дати на Землі почнеться Епоха Водолія. Саме початок нового та завершення старого можна побачити за картинами Вадима Черних у його календарі. Згідно його картин, як вони розставлені у календарі, можна розгледіти те, що людство у цьому році чекають не прості події, але спасіння буде в кінці року через смерть старої системи та народження нового світу.
Вадим Черних – майстер кунта-йоги та відомий остеопат, художні роботи якого є сучасною арт-терапією та мають виражений позитивний вплив. Символізм робіт Вадима вражає доступністю, а яскраві барви повертають нас в дитинство – адже саме тоді ми сприймаємо дійсність чистим поглядом та живемо у благозвучності із Всесвітом.



Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар