Интернет реклама УБС

27.01.20

Метро на Виноградар в Києві: вже готовий вхід на станції «Мостицька»

Метро на Виноградар буде побудовано за графіком. Вже, наразі, побудований вхід на станції «Мостицька».


Будівництво двох нових станцій Сирецько-Печерської лінії метрополітену на Виноградар - «Мостицька» і «Проспект Правди» - йде за графіком. Уже готовий вхідний тунель для наступного етапу робіт на станції «Мостис
цька».
Вже майже підготовлена інфрастуктура для заходу тунелепрохідного щита, завдяки якому буде пройдена ділянка від станції «Сирець» до станції «Мостицька» - для будівництва тунелю. Через кілька місяців почнуться роботи під землею для розробки тунелю в напрямку станції «Сирець».
Крім того, тривають активні роботи по розробці котловану від «Мостицької» до «Проспекту Правди». Тунель на цій ділянці буде двоярусним, на відміну від всіх інших станцій метрополітену. Така конструкція пов'язана з особливостями інфраструктури району. Роботи на ділянці від «Сирця» до «Мостицької» ведуться закритим способом - під землею. А на ділянці від «Мостицької» до «Проспекту Правди» - відкритим способом. Також вже змонтований вентиляційний тунель ближче до станції «Проспект Правди», який буде обслуговувати ці дві нових станції.
У свою чергу, представник «Київметробуду» запевнив, що компанія отримує фінансування від міста в повному обсязі і робить все, щоб в грудні 2 021 дві нові станції метро на Виноградар були відкриті. У середині лютого на будівельний майданчик привезуть тунелепрохідницький щит. Збір щита триватиме близько місяця. У квітні розпочнуться роботи по розробці тунелю під землею від «Мостицької» до «Сирця».
Фото з місця будівництва:



Андрій Шадчинєв


Немає коментарів:

Дописати коментар